2777
2789

متولد88تو سایت؟ اونم پسر؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اگر مردن ببین یه زن خوشگل دارن 

و اگر دخترن‌ببین شوهر خوبی میکنن

ضرب المثلی هست که میگه

صورتم صورت زشتا باشه ولی بختم‌مثل بخت خوبا 

یعنی کسی که زشته ببین شانسش زیاده و یار خوب و خوشگل و بخت بلندی داره 

پسرو نمیدونم

ولی خودم با دوسه تا دختر زشت(که ب چشم من معمولی بودن) دوست شدم چون خیلی تومدرسع تنهابودن دلم براشون میسوخت

تااینکه یکیشون اومدگفت میدونی چرا جدیدا  نمیام پیشت

گفتم چرا

گفت توخیلی مهربونی جزتورفیقی ندارم

ولی چون چشمات ابیه ازش میترسم خیلی چشمات ترسناکو زشته

براهمین بزار مجازی فقط باهم حرف بزنیم زدم بلاکش کردم مدرسه هم همش بهش محل نمیدادم

من احمق همیشه درتلاش بودم حالشوخوب کنم بااینکه رفیقام میگفتن چون حسوده کسی باهاش نمیگرده من بهشون گوش ندادم گفتم گناه داره دوست ندارم ببینم همش ی جا تنها با ناراحتی همرونگاه میکنه ولی نتیجش شد شکستگی دل خودم یادمه دوروز گریه کردم چون خودم ی مشکل خیلی بدی داشتم اینم شنفتم دلم گرفت

کحای کاری دختره بابت قیافه به من فحش میداد

غلط کرد تو هم اول خودتو یک خورده بساز بدن سازی برو 

لباس به روز بپوش جوش و اینا اگر داری درمان کن 

بعد دنبال این و اون نیفت یکیو پیدا کن که هم سطح خودت باشه 

من 33 سالمه

اهان

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2810