2777
2789

نمیدونم چاق شدم یا نه

وزن نکردم خودمو

ولی احساس میکنم سنگین شدم نمیتونم مثل قبل تند راه برم اخه مجردی هر از گاهی با مامانم میرفتیم بازار پیاده میگشتیم

الان یک ماهه فقط با ماشین میرم میام تنبل شدم فککنم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

پیاده برید خب تا یه جارو با ماشین برید بعد  پارک کنید با نامزدت پیاده روی کنید حسش هم بهتره به خصوص شب ها 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

پیاده برید خب تا یه جارو با ماشین برید بعد پارک کنید با نامزدت پیاده روی کنید حسش هم بهتره به خصوص ...

وای ارهه زیر بارون😍😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
پیاده برید خب تا یه جارو با ماشین برید بعد پارک کنید با نامزدت پیاده روی کنید حسش هم بهتره به خصوص ...

خیلی تنبلیم حتی ۵ دیقه پیاده روی هم نکردیم تا الان 

یکم پیاده میریم له له میزنیم😂قبلا اینجوری نبودم ولی😢

وای ارهه زیر بارون😍😂

🥹🥹🥹لب ساحل هم باشی بارون هم بیاد عالیه 😍😍واای خدا شاید فردا رفتم 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خیلی تنبلیم حتی ۵ دیقه پیاده روی هم نکردیم تا الان یکم پیاده میریم له له میزنیم😂قبلا اینجوری نبودم ...

😂😂شروع کن دیگ از یه جا

2810