2777
2789
خواهر منم دقیقا همینه ۱۹ سالشهحالا خودش خیلی خوشگله ها ولی هیچ اعتماد به نفس نداره حتما باید آرایش ک ...

دختر من ۱۵ سالشه😢😢🥹🥹

همه ش باباش غرغر میکنه خدایی حق هم داره اندازه یه عروس میماله به خودش.هر روز حمام میره شیو میکنه شسوار و اتو مو میکشه ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۱۵ سالشه😢😢🥹🥹همه ش باباش غرغر میکنه خدایی حق هم داره اندازه یه عروس میماله به خودش.هر روز ...

منم خیلی به خودم میرسم الان ۲۷ سالمه و حس میکنم وقتی میرم بیرون بقیه میگن دنبال شوهره 

2805
منم خیلی به خودم میرسم الان ۲۷ سالمه و حس میکنم وقتی میرم بیرون بقیه میگن دنبال شوهره

😄😄😄

پس دختر من از الان دنبال شوهره حتما

اینقدر هم خوشگل آرایش میکنه و پوستش خوبه و پف داره پریشب یه تولد دعوت بودیم همه ازش میپرسیدن فیلر و ژل زدی😐😐

آخه بچه ۱۵ ساله فیلر میزنه؟؟

😄😄😄پس دختر من از الان دنبال شوهره حتمااینقدر هم خوشگل آرایش میکنه و پوستش خوبه و پف داره پریشب یه ...

من دنبال شوهر نیستم 

من فقط میخوام ثابت کنم که اگر ازدواج نکردم به خواست خودم بوده وگرنه خیلی خواستنیم 

ولی دختری که از پانزده سالگی ارایش میکنه احتمالا دنبال جلب توجهه

حتما ببرش مشاوره لطفا سنی نداره هنوز نوجوونه

قربونت برم پارسال ۲۴ جلسه مشاوره بردمش خودشو مشاور با هم جفت شده بودن مشاوره میگفت خیلی دختر خوب و سر زنده ایه همه حرفاش درسته کارش درسته و فلانو بیسار😐😐

من و باباش رو میخواست بفرسته روانپزشک🤨🤨

من دنبال شوهر نیستم من فقط میخوام ثابت کنم که اگر ازدواج نکردم به خواست خودم بوده وگرنه خیلی خواستنی ...

اصلا به هیچکس محل نمیده میریم عروسی و تولد دریغ از یه دونه قر که این بره وسط بخواد برقصه با هیچکس حرف نمیزنه با هیچکس عکس نمیگیره اتفاقا اصلا دنبال جلب توجه نیست من از دستش حرص میخورم همه فکر میکنن مغروره کلا خیلی بلندپروازه میخواد از همه بهتر باشه 

اصلا به هیچکس محل نمیده میریم عروسی و تولد دریغ از یه دونه قر که این بره وسط بخواد برقصه با هیچکس حر ...

چه جالب! منم همینطوریم به هیچکس رو نمیدم 

فکر میکردم چون سن دخترتون کنه دنبال جلب توجه باشه