2777
2789
عنوان

علت شیر نخوردن نوزاد

44 بازدید | 11 پست

پسرم ۴ماهشه یه مدته شیرم رو نمیخوره البته نه همه روز وقتی که موقع خوابش میره یا یه کم از موقع بیداریش میگذره شیرم رو نمیخوره و همش گریه میکنه ولی وقتی تو خوابه یا تازه بیدار شده اون موقع میخوره کسی در این مورد تجربه نداره علتش رو نمیدونید اگه راه حلی میدونید لطفا راهنمایی کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من موسفید کردم راجب این قضیه 

اگه پستونک میخوره یا شیشه گاها بدون فقط وفقط مشکلت همونه هرچند بگی نه مگه میشه

یکی دیگه اینکه با مشاور شیردهی صحبت کن بزن تو اینستا میاد بالا راهکاراشون قطعی جواب دهنده س

راستی دعام کن 

..........
2805

اگر حس می‌کنی یه چیزی میاد توی دهنش قورت میده رفلاکس پنهانه اسید معده ست میاد بالا نمی‌ذاره بچه درست شیر بخوره 

اگر مدفوعش بلغمی هست حالت خلطی داره بچه اگزما میزنه خون توی پوشکش بیاد سینه رو پس بزنه اگر یکی از این نشونه ها رو هم حتی داشته باشه آلرژی به پروتیین گاوی هست در هر دو صورت باید مراجعه کنی به فوق تخصص گوارش اطفال 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اگر حس می‌کنی یه چیزی میاد توی دهنش قورت میده رفلاکس پنهانه اسید معده ست میاد بالا نمی‌ذاره بچه درست ...

تازگیا همون یه کم میاره بالا ولی مدفوعش همیشه آبکیه بعضی موقع هم نمی‌دانم چرا رنگش سبز رنگ میشه 

تازگیا همون یه کم میاره بالا ولی مدفوعش همیشه آبکیه بعضی موقع هم نمی‌دانم چرا رنگش سبز رنگ میشه

رنگ سبز مشکلی نیست این یعنی شیر سبک بوده صفرا قبل از اینکه تغییر رنگ توی شیری که خورده ایجاد کنه بچه شیر رو دفع کرده رنگش مشکلی نیست ولی رقیق بودنش چرا 

اولا میگی ابکیه بررسی کن اسهال نباشه یه وقت بچه 

اگر نیست همین رقیق بودن یکی از نشانه های آلرژی هست ، به آلرژی به پروتئین گاوی شک کن دقت بیشتری توی پوشکش کن ببین رگه های خون حتی در حد دونه برنج توش میبینی یا نه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳