2777
2789
عنوان

امروز طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 108 پست
شاید شوهرش تنها رفته خریده اون بهش گفته دست دوم نیس الکی

نمی دونم والا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم خودم رفتم خریدم شوهرم سرکاره

در هر صورت ب خوشی استفاده کنی

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
2805

من چندروزقبل یه پلاک برداشتم یانی روهرگرم 2تومن ازم گرفته فرصت نمیکنم برم دعوا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بله عرض کردم بعضی از طلاها کم اجرت هستند و طلافروشی اجرت رو حساب نکرده و به همون ۷درصد قانع بوده

اره من ازین اجرت پایینا یک بار خریدم ست گوشواره پلاک بود هفت یا هشت درصد گرفت

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
باشه حتما تو دستم عکس میدمگذاشتم پیامتو لایک میکنم خدا بالا سرم شاهده من دروغ نمیگم

عزی م من نگفتم من گفتم اون دوستمون میگه 

من عکس نمیخام 

گفتم بسلامتی دست کنی انشالا

بله عرض کردم بعضی از طلاها کم اجرت هستند و طلافروشی اجرت رو حساب نکرده و به همون ۷درصد قانع بوده

شاید

ولی محاله طلافروش از هزار تومن خودش بگذره

موقع خرید ده بار قیمت آنلاین رو چک میکنن که یه وقت دو قرون ضرر نکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
طلا الان گرمی ۴۴۸۰ تو رفتی به ازای هر گرم ۵۰۰ هزارتومنم دادی یعنی حداقل ۱۰ درصد بیشتر یارو هم سود ...

یه تومن سیصد هزار سود گرفته

اونم با گرون شدن طلا جبران میشه

بحرحال هر فروشنده ای بدون سود نمیتونه کاسبی کنه که

2810