2777
2789

همیشه میگفتم شوهر چیه خداروشکر کن بابات همه چی برات می‌خره 

از نظر پوشاک ، خورد خوراک ، سلامتی ... هیچی برام کم نزاشتن 

ولی دارم آواره میشم یک طبقه ی پایین مال من بود کوچیکه خواهرم داره مطبش می‌کنه منم دهتا پرنده دارم از اینا گذشته حالم از خواهرم بهم میخوره کلا خیلی بلاها سرم آورده 

بابامم همیشه خونه ی پدر ماذژشه من بیشتر اوقات با مادرم خونه تنهام 

یک دلیل دیگ هم این ک تا حالا با بابام نرفتیم مسافرت چقدر دوست داشتم سه تایی منو بابام مامانم بریم بهمون خوش بگذره ولی متاسفانه یکی دوسال پیش با خواهرم عوضیم رفتیم شمال خیلی همه چی بهم ریخت اینقدر اونجا دعوا کردیم اونقدر اونجا منو زد که حالم از همونجا بیشتر ازش بهم خورد خیلی بهم بده گذشت همون پنج شیش روز ک رفتیم 

من خیلی تنهام خیلی زیاد کاش میشد بمیرم کاش اینقدر تنها نبودم 

قدر متاهلیتون رو بدونیدیا اگر تک فرزندین من خیر سرم بچه آخرم ولی خیری ندیدم از بچه آخر بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سنت برای ازدواج بدک نیسحقوق میخونی؟

آره میخواستم برم هنر یا. بگیرم میخواستم اصلا خودم پایین یک مغازه کوچیک موقتی بزنم 

آزمون های استخدامی هم میخواستم شرکت کنم علاقه ای نداشتم به حقوق یا معلمی یا بانک

وآه شاید از این دعواهای خواهرانه باشه ک خیلی هامون داریم

مال ما دعوای خواهرانه نیست آرزومه هیچ وقت نبینمش بچش میاد گاهی خونه میبرمش سریع خونه مادر بزرگم پیش بابام ک از اونجا بره دنبالش بعد سرکار اینجا نیاذد

2810