2777
2789
خب چند وقت ک نمیرفتی دوباره بر میگشت؟

مثلا بعد یکماه ک نری برگشت داره. ببین خواهرمم با من بپد اونم همین بلا سرش اومد. کلا بی فایدست

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای😅منم خجالت کشیدم بعد خانومه گفت من روزانه دویست نفر و میبینم راحت باش

بعد دیگه اینجارو دوبار بزن شد من ۱۲ جلسه رفتم الان هر ۶ماه شارژ میکنم ۶سال پیش الان با کندلا انجام میده واسم کندلا از همشون بهتر بود واسم... ولی رااااااحت شدم چقد کار خوبی کردم 

2805
12جلسه تیتانیوم رفتم. 3بار شارژ بازم برگشتبعد رفتم الکس اونم برگشت

ببخشید گلم میپرسم خط باسن هم جزوه بیکینی حساب میشه یا باید جدا پول بدیم؟؟

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
صورت ک ب هیچ وجه اگه کرکی هستی نرووووومن کرکی بودم جو گیر شدم زدم ب غلط کردن افتادم. الان خیلی زخیم ...

نه زیر چونه زخیم در میاد بخاطر تنبلی تخمدان

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ببخشید گلم میپرسم خط باسن هم جزوه بیکینی حساب میشه یا باید جدا پول بدیم؟؟

من کاربردی میرفتم خط باسنم میزدن. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
مثلا بعد یکماه ک نری برگشت داره. ببین خواهرمم با من بپد اونم همین بلا سرش اومد. کلا بی فایدست

اصلا اینطور نیست باید هر ۱۲جلسه رو بری هرماه بعد ببین چقد خوب میشه و سالی ۲ بار فقط شارژ میخاد همین الانم خیییلی کم مو درمیاد من دوست دارم هیییچی نباشه وگرنه شارژ هم لازم نداره

2810