2777
2789
عنوان

درباره کاربر مرد پریسا❌❌❌😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 290 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذین_مامان_علیرضا 000hichi اینارو مطمئنم مرد هستن و جنسیت رو زن زدنبقیه رو تقریبا مطمئنم ولی چون صد ...

سرخک هم همین پریسا هست

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

آذین_مامان_علیرضا 000hichi اینارو مطمئنم مرد هستن و جنسیت رو زن زدنبقیه رو تقریبا مطمئنم ولی چون صد ...

کاربر سرخک

کاربر افسانه یاراحمدی12 البته به انگلیسی اینم زن نماس

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

دلم میخواد براشون سرمه و برق لب بخرم با وکس صورت بسته بندی کنم بفرستم دم خونه هاشون اما نه آدرسشون و ...

اگه بخری گلسر اینا یادت نره 🥲😂

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
خب اینم اعلام کن بقیه ببینن

این را تاپیک زدم چون چتم باهاش تو سایت پخش شد مشخص نبود بحث درباره چیه و بعضیا درباره من فکرایی کردن .ولی اون چت را خودم اسمرین گذاشتم .بقیه را هم خودشون متوجه میشن کی زنه کی مرد 

این را تاپیک زدم چون چتم باهاش تو سایت پخش شد مشخص نبود بحث درباره چیه و بعضیا درباره من فکرایی کردن ...

الان اینی که اسمشو کفته اشکالی داره اسکرینشو بزاری که تعلیق بشه؟

2810