2777
2789
عنوان

درباره کاربر مرد پریسا❌❌❌😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 3796 بازدید | 230 پست
اقا پریسا این کارا چیه 😂

دلم میخواد براشون سرمه و برق لب بخرم با وکس صورت بسته بندی کنم بفرستم دم خونه هاشون اما نه آدرسشون و دارم و حیفم میاد پولم و خرج همچین ... بکنم😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه سیستم و طرز فکر نی نی یار اینه که خودتون مقصرین. نباید  درخواست قبول کنین. حتی مال خانوما رو. کسی که میاد خصوصی حتما قصد بدی داره.

نمی دونم چطور به این نتیجه رسیدن. من کلی چت دارم که هیچکدوم حرفای ناجور نیستن. سوال و حرف عادی هستن. چرا اینجا دو نفر نباید بتونن با هم حرف بزنن؟ کی گفته هر کی میاد خصوصی منحرفه؟ طرف گاهی حرف داره سوال داره. برای همه چی نمی شه تاپیک زد و طرف اصلا شاید فقط نظر منو می خواد. شاید نمی خواد فلان مشکل یا بیماریشو جلوی همه بگه.

نی نی یار وظیفه داره منحرفا رو بعد از شکایت، تعلیق دائم کنه ولی کار خودشو راحت کرده و می گه حق شکایت ندارین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
همتا3316 البته چند نفر دیگه هم هستن که درخواست دادن و مطمئنم زن نما هستن

بگین همه رو بگین  الان منم چند تا میشناسم میگم

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

2805
تگم میکردی 🤣🤣🤣

بخدا نمیشناختمت عشق دعوایی دفعه بعد ایشالله😂😂😂😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

درسته ولی چه اتفاقی برا یه مرد میوفته که منکر مرد بودنش میشه اخه😬😬

نی نی یارها کاربرهای آقا رو با کوچکترین اشتباهی تعلیق مشکی میکنن و اگر خانوم ها رو ریپلای کنن و برعکس بازم تعلیق میشن ، حتی اگر صحبت جنسیتی نباشه ، این سخت گیری ها باعث شده طرف جنسیت رو زن بزنه و خودش رو از دست این محدودیت ها راحت کنه ، این یکی از علت هاشه

متاسفانه سیستم و طرز فکر نی نی یار اینه که خودتون مقصرین. نباید درخواست قبول کنین. حتی مال خانوما ر ...

حرف شما درست اما نی نی یار از کجا باید بفهمه این کاربر زن نما هست بعدم درخواست دادن آقایون به خانم ها یا بلعکس در سایت ممنوعه همه اینا باید توسط خود کاربرا گزارش بشه تا نی نی یار رسیدگی کنه😊❤️

2810