2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 189 پست
کدوم شهری. من دارم یکاری راه میندازم فعلا زنجان و تهران کار میکنم. سال بعد میخام گسترشش بدم. دوس دار ...

منم تهرانم گلم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصل منظورتو فهمیدم ناراحتی ک دستت باید دراز باشه تا پول بهت بده و اگه بد بجنبی میگه دیگه نمیدم به ...

دقیقا همینطوره

ولی مشکلم دقیقا با همینه ک لج میکنه و نمیده

بخدا ماهی ک بخم پول میده اصلا ازش هیچی نمیخوام اتفاقا اون میاد باز ازم پول میگیره میگه فلان قدر بده ماه بعد اضافه میزنم درحالی ک نمیزنه اما من باز میدم میگم من شدم صندوق پس اندازت که یه پولی میدی بعد میای میگیری

اما کیه ک بفهمه؟یبار نشد اون تشکر کنه بگه ممنون ک درکم میکنی یا خواسته ی زیادی نداری یا دغدغت رشد منه

در حالی ک اون اگه بفهمه دارم رشد میکنم یکار میکنه با سر بخورم زمین

خصوصی بهت پیام دادم خواستی اونجا شمارتو بفرس

باشه گلم گفتی الان کار نداری برای شهرهای دیگه برای همون 

من واقعا به این کارنیازدارم 

باید بدم دکترپولش وندارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2805
دقیقا همینطورهولی مشکلم دقیقا با همینه ک لج میکنه و نمیدهبخدا ماهی ک بخم پول میده اصلا ازش هیچی نمیخ ...

ولی به نصیحت ازطرف من یادت نره

تاوقتی آدم نشده بچه نیاز

چون دیدن حسرت به  دل موندن بچه ات خیلی دردناک

حتی حسرت کوچکترین چیزها😔

اره اما خب شمارتو سیو میکنم به محض اینکه کار بود باهات تماس میگیرم

باشه میفرستم گلم ممنونم

شوهر منم اوایل پول اصلا نمیداد.میگفت توکه تنهاجایی نمیری و هرچی بخوای من میگیرم.

اما یبار بچم مریض شد شوهرم سرکار بود.منم هزارتومن نداشتم.با خانوم همسایمون بردیم دکتر بچمو و همه رو اون حساب کرد تا شوهرم اومد.من مردم از خجالت

از اون روز شده خودش جیبش خالی باشه ولی خونه همیشه پول میزاره

دلم برات تنگ شده بابا🖤
دقیقا همینطورهولی مشکلم دقیقا با همینه ک لج میکنه و نمیدهبخدا ماهی ک بخم پول میده اصلا ازش هیچی نمیخ ...

بخدا قشنگ میفهمم خط به خطشو چون همه اینها رو من پشت سر گذاشتم.من ۱۵ ساله ازدواج کردم و تا ۸ سال اول زندگیم همیشه بخاطر این مسائل دعوا و جر و بحث داشتیم.بخدا یه بستنی پولشو نداشتم یه موقع همراه خانوادم میرفتم بیرون ..

فقط پای حرفت بمون.مثلا ۳۰ تا ۳۰ هر ماه بگو عزیزم من هر دفعه یاداوریت نکنم کارتمو شارژ کن تو جنگ و دعوا و خوشی و ناخوشی فر قی نداره...چطور ما زنها تو بدترین جنگ وظیفمونه ب کارای خونه و بچها و مهمون و همسر و همچی برسیم...انشالله کم کم براش میشه یه فرهنگ و عادت به انجامش پیدا میکنه

شوهر منم اوایل پول اصلا نمیداد.میگفت توکه تنهاجایی نمیری و هرچی بخوای من میگیرم.اما یبار بچم مریض شد ...

این آدم بوده برای من چندباراتفاق افتاده بازهم همونه

دقیقا هربار میگه بچه همینو بهش میگم

خامی نکنی بیاری میدونی ما آدم بزرگیم از خیلی چیزهامیگذریم بچه که نمیفهه

من بچه ام وبیرون نمی برم چیزی دلش نخواد😢

بچه 6ساله چیزی دلش میخواد یواش توگوشم میگه مامان این اگه ارزونه برام بخر😭

خامی نکنی بیاری میدونی ما آدم بزرگیم از خیلی چیزهامیگذریم بچه که نمیفههمن بچه ام وبیرون نمی برم چیزی ...

نه خیلی مراقبم

واقعا بدم میاد از همچین ادمی بچه داشته باشم خودم حروم شدم بسه

عزیزم الهی💔بهش یاد بده خودش بره از باباش بخواد

بگه فلان چیزو میخوام

نه خیلی مراقبمواقعا بدم میاد از همچین ادمی بچه داشته باشم خودم حروم شدم بسهعزیزم الهی💔بهش یاد بده خ ...

نمیده خودش هم بگه 

2810