2777
2789
عنوان

دارم روزهای سختی رو میگذرونم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 31 پست
ماشاالله خدا بهت ببخشه.منکه غلط بکنم دیگ بچه دار شم

قربونت 

منم‌ غلط می کردم

زوووور بود 

زور

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیییزم..چقدر طول کشید اوضاع آروم شه

دوسالگی ی۶ نفسی کشیدم

بعدش سه سالگی خیلی بهتر شد

و کلا همه ش پارک و کلاس می بردمش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2805

عزیزم برای اینکه زود بخابه خستش کن خیلی زیادخستش کن بدو بدو کنید خلاصه اونقد بازی کن تاخسته شه غذاهم واقعاهیچ راهکاری ندارم از یکی دوقاشق شروع کن بده بهش بدنش ضعیف میشع!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
یعنی واقعا یه روز میرسه همه چی خوب پیش بره..چقدر دیگ طول می‌کشه من واقعا حالم بده.

چقدر حالت رو فهمیدم

دختر منم ریفلاکس داشت تا چهار سالگیشم طول کشید خوب شه،  حسرت میکشیدم با اب و تاب غذا بخوره

میدونی الان ماشاالله سیزده سالشهاونقدر خانومه هر چی جلوش بزارم دوسم نداشته باشه میخوره.  میگم کاش اون همه غصه نمی خوردم.  هم بزرگ شد هم خانوم شد.  بچه تو هم بزرگ میشه صبوری کن از تجربیات ماهم استفاده کن.  روزای خوب میرسه انشاالله

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

پسر منم کم‌خواب و کم‌خوراک بود

مادرم هم فوت کرده بودن و دست تنها بودم کاملا

به خودم می‌گفتم تو فقط خودت رو داری،همه بچه‌ها بزرگ میشن،خوابشون و خوراکشون هم منظم میشه مهم اینه که الان به لحاظ روانی و جسمی روی پا بمونی.

پسرم رو میذاشتم توی کالسکه و مسیرهای طولانی پیاده‌ وی می‌کردم اونم سرگرم میشد و ذوق می‌کرد،یه بیسکویت یا موز میدادم دستش خودش یواش یواش می‌خورد.

الان ۵/۵سالشه ماشالله خیلی خوش‌اخلاق و خوش‌خوراکه،همه چی عادیه یه برادر ۲/۵ساله هم داره.

قوی بمون عزیزم همه چی میگذره و اوضاع عادی میشه،زیاد هم سخت نگیر نی‌نی‌ت رو به مادر یا مادرشوهرت رو بسپار هر از کاهی،قول میدم هیچی نمیشه🌺 

چقدر حالت رو فهمیدمدختر منم ریفلاکس داشت تا چهار سالگیشم طول کشید خوب شه، حسرت میکشیدم با اب و تاب ...

دخترمنم ریفلاکس داشت چند ماهه خوب بشده.شیر و سرلاک و مولتی بهش میدم ولی غذا نمیخوره.شاید درکل روزی دو سه قاشق

چقدر حالت رو فهمیدمدختر منم ریفلاکس داشت تا چهار سالگیشم طول کشید خوب شه، حسرت میکشیدم با اب و تاب ...

دخترمنم ریفلاکس داشت چند ماهه خوب بشده.شیر و سرلاک و مولتی بهش میدم ولی غذا نمیخوره.شاید درکل روزی دو سه قاشق

چقدر قشنگ نوشتی عزیزم..برای مادرت فاتحه خوندم..

محبت کردی عزیزم

باور کن میگذره،پسر من توی یک سالگی ۷/۵کیلو بود🥴

یه روز که برده بودمش پیش متخصصی که وقتش خیلی سخت گیر میومد بهم گفت:هر جونوری روی کره زمین خودش می‌دونه کی بخوره و چقدر بخوره.دست بردار از سر بچه‌ت،غذا خوردنش رو تبدیل نکن به یه جنگ روانی،هیچیش نمیشه اگه چیزی شد بیا یقه منو بگیر.

من همونجا بیخیال قضیه شدم الان هم بهت میگم ۳سال دیگه به دغدغه الانت میخندی عزیزم،همچین بهت سفارش غذا بده و دولپی غذا بخوره که کیف کنی،قول میدم بهت.

محبت کردی عزیزمباور کن میگذره،پسر من توی یک سالگی ۷/۵کیلو بود🥴یه روز که برده بودمش پیش متخصصی که وق ...

ممنونم ازت.حرفات آبی بود روی آتیش دلم‌‌..دخترمنم هفت کیلو و‌ششصده یازده ماهش هست.

خوب غذا می‌خورد بچتون؟

نه اصلا

باورت نمیشه روزی ۴ مدل غذا درست می کردم اصاا لب نمیزد

انقدر زرد و نحیف بود همه می گفتن چرا به بچه نمیرسی

درصورتی که من خودمو هلاک کردم سر خوردنش 

مینشستم گریه می گردم

مامانم می گفت واقعا بی عقلی برای غذا خوردن بچه گریه می کنی 

یه روز به این کارات می خندی

گفتم نمیخوام تپل بشه

فقط می خوام نمیره

باورت میشه شبا از گرسنگی از خواب بیدار میشد زار میزد؟

به توصیه ی یکی از دوستان شروع کردم سیب زمیمی سرخ کردم

اخر شبا بهش می دادم

یعنی تو کل روز تلاشمو می کردم و اونو نمیخورد

این فن آخرم بود

سرخ می کردم می خورد

سیر میشد میخوابید

کم کم کردمش اب پز تو کره

بعد کم کم از نیم‌رو خوشش اومد 

دکتر گفت چون هیچ غذای نمیخوره تا روزی سه تا می تونی بهش بدی

خلاصه یه مدتم  روزی سه تا نیم‌رو خورد 

تا موتورش روشن شد  کمکم بقیه غداها رو هم‌خورد ۵ سالگی گرد و چاقالو شد حتی  

البته الان ۱۶ سالشه لاغره

2810