2777
2789
عنوان

پول حقوقتون به شوهرتون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 55 پست
صب ها کارمندم یه اداره دولتی هستمعصر هم سه روز در هفته یه شرکت دارویی نظارت و کنترل کیفیت آزمایشگاهش ...

خدا قوت واقعا  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من حقوقمو به شوهرم نمیدم. اونم هیچی به اسمم نکرده. حقیقت اینه که درآمدم از شوهرم خیلی کمتره و ایشان ...

منم تقریبا یک سوم شوهرم در میارم ولی بازم هیچکاری نمیتونیم بکنیم از تمام پولمون شاید ماهی ۱۲ بمونه برای خرج خونه و همه چی 

دهنم سرویس شده بخدا فقط برای اینکه کمکش کنم دارم شیفت دوم رو میرم

اگه شوهرت ادم با درک و شعوریه 

خدا خیرت بده می ارزه

ولی نه اگه تو خونه هم طلبکاره 

بی خیال کار. دومی بشو

هر از گاهی برای خودت لباس یا هر چیزی که دوست داری بخر

نزار براش این طور جابیفته هیچی نمی خری تا جمع بشه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم تقریبا یک سوم شوهرم در میارم ولی بازم هیچکاری نمیتونیم بکنیم از تمام پولمون شاید ماهی ۱۲ بمونه ب ...

عزمزمه به این دید نگاه کن شما سرمایه گزاری کردید. پایه های زندگیتون رو ساختید. 

من در مورد درآمد همسرم اطلاع خیلی دقیقی ندارم. ولی چون معمولا حقوق منو کم ارزش میدونه. و چیزی به نام من نکرده. منم چیزی کم ش نمیکنم.