2777
2789

؟!!

من 4جلسه ست ک دارم میرم. و دو جلسه بیکنی رفتم فقط..

حالا فردا ک نوبتمه مامانم میگه بیکنی نرو ممکنه زیگیل تناسلی و اینجورچیزا بگیری😐💔

اپراتور برا هر مراجع دستگاهُ ضدعفونی میکنه، سلفون هم میکشه روش. دیگه نمیدونم...

لطفاً اگه اطلاع دارید؛ راهنمایی کنید🤦🏻‍♀️

تلخ ولی عمیق..

نه  اصلا.

تصمیم گرفتم قبل از اینکه جواب کسی رو بدم یه نگاهی به تاپیک هاش بیندازم بعدا ببینم آیا میشه جواب این شخص رو داد یا نه. این روزها باید مواظب باشیم که تبدیل  به صهیون آریایی نشویم . وطن،تنها میراثی است که هرگز نمی توان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت.

زگیل تناسلی فقط با رابطه ی جنسی منتقل میشه

از طرف دیگه،میزان زنده بودن ویروس های جنسی خارج از بدن انقدر کمه ک اصلا امکان نداره منتقل شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من فقط دستگاهی که سری شخصی داره رو قبول دارم

سلفون اینا نه

تو محیط ویروس کم زنذه میمونه اینایی که میبینی اینجا از استخر و لیزر گرفتن میخوان روابط خودشونو یا زوابط نامزدشونو سر پوشونی کنن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
زگیل تناسلی فقط با رابطه ی جنسی منتقل میشهاز طرف دیگه،میزان زنده بودن ویروس های جنسی خارج از بدن انق ...

منم همینو میگم

ولی شنیدم از طریق تماس با پوست یکی دیگه یا استفاده از چیزای عمومی باشگاه و استخر افراد مبتلا شدن

دیگه نمیدونممم ترس رفت تو وجودم حقیقتاً 😐💔

تلخ ولی عمیق..
لیزر رو با دستگاهی برو که سری شخصی داشته باشیاینجوری بهتره

دستگاهم رولیه ژل داره

شاتی نیس سری شخصی اینا نداره

واقعاً هم نتیجه گرفتم تو این 4 جلسه دلم نمیخواد ول کنم:(

تلخ ولی عمیق..
منم همینو میگمولی شنیدم از طریق تماس با پوست یکی دیگه یا استفاده از چیزای عمومی باشگاه و استخر افراد ...

به شرطی از باشگاه و استخر منتقل میشه ک‌اونجا با مربی یه کارایی بکنن🤣🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من فقط دستگاهی که سری شخصی داره رو قبول دارمسلفون اینا نه

دستگاهم رولیه ژل داره

شاتی نیس سری شخصی اینا نداره

واقعاً هم نتیجه گرفتم تو این 4 جلسه دلم نمیخواد ول کنم:(

تلخ ولی عمیق..

منم ترسم همینه که لیزر نرفتم ،چون واقعا زیاد شده این مریضی کوفتی،هر کسم گرفتارشده قسم و پیرو آیه که با کسی نبوده پس از کجا گرفتار. شده؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

تاکید می‌کنم تنهااااا راااااه انتقال زگیل تناسلی اچ پی وی ،اچ آی وی و غیره فقط و فقط و فقط برقراری رابطه جنسیه

ن از راه استخر ن لیزر ن هیچ راه دیگه ای انتقال پیدا نمیکنه

اگر بعضی آزمایشگاه ها مثلا میگن آره ممکنه از راه لیزر انتقال پیدا کنه چون میخوان تو خونواده ها درگیری پیش نیاد 

نمونه اش رو من تو کلینیک لیزر دیدم 

خانوم دست دختر ۱۶ ساله اش رو گرفته آورده داد و بیداد ک تو مرکز شما زگیل تناسلی گرفته 

خوبه لااقل اون مادر الکی فکر کنه از راه لیزر زگیل تناسلی گرفته 

ولی این فقط پاک کردن صورت مسئله اس

لطفا دیگه استرس نگیر 

من تو آزمایشگاه کار میکنم و دونسته بهت میگم

تاکید می‌کنم تنهااااا راااااه انتقال زگیل تناسلی اچ پی وی ،اچ آی وی و غیره فقط و فقط و فقط برقراری ر ...

واقعاً ؟🥲

پس چرا مثلاً کسی ک رو دستش زیگیل داره میگن نباید اصلاا و  ابدا دستت ب دستش بخوره

تلخ ولی عمیق..
2810