2777
2789
عنوان

اسم پسرونه ک خوشتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 21 پست
ایهان اصصصصصصلا ندوس 🥴😬

ولی من چند ماه دنبال اسمم دیگه هنگ کردم چی خوبه 

تنها اسمس ک خوشم میاد آیهان😂

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چرا بد باشه فقط پر از خاطره هست این اسم😂

چه خاطره ای ؟ 

جریان این امیر چیه؟ 

یبارم همینجا پرسیدم جواب ندادن!

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

2805
ولی من چند ماه دنبال اسمم دیگه هنگ کردم چی خوبه تنها اسمس ک خوشم میاد آیهان😂

ارش باز بهتره تا ایهان 😁

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

چه خاطره ای ؟ جریان این امیر چیه؟ یبارم همینجا پرسیدم جواب ندادن!

شوخی یه مدت ترند شده بود اینستا که امیرا لاشین😂😂😂

مخصوصا اونایی که ۲۰۶ سفید دارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ولی من چند ماه دنبال اسمم دیگه هنگ کردم چی خوبه تنها اسمس ک خوشم میاد آیهان😂

یاسین مختصرمفیدو قشنگه