2777
2789
عنوان

من چرا احساس ندارم

216 بازدید | 23 پست

من هیچوقت احساسی نمیشم هیچوقت ذوق نمیکنم مثلا یکی داره چیزیو میگه اصلا ذوق نمیکنم خوشحال نمیشم مثلا دوستام میان با ذوق میگن جنس مخالف بهم علاقه داره یا معلمم داره در مورد عاشقانه های خودش و نامزدشو میگه بچه یه ذوقی میکنن من اینطوری نیستم من کلا حتی چه جنس مخالف چه همجنس بهم ابراز علاقه کنه ذوق نمیکنم حالا فقط علاقه نیست ولی خوشحال نیستم همیشه عقلو به احساس ترجیح میدم احساسی نیستم بعد خیلی جدییم خیلی ساکتم خیلی خیلی منطقی ام ولی دوس ندارم اینطور باشم 

بنظرتون اینطوری خوبه سن بلوغم رد کردم ۱۸ سالمه بعد حتی اگه تو عشق یکنفر بمیرم نمیتونم اعتراف بکنم حتی اگه اون فرد مادرم باشه 

نمیتونم وقتی کسی گریه میکنه برم پیشش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فک کنم احساس داری بی احساس نیستی 

فقط بلد نیستی چطور نشونش بدی یا شاید خجالت میکشی 

منم به شدت ساکت و منطقی هستم ولی به شدت احساساتی 

ولی ترجیح میدم احساساتمو نشون ندم

واسه همین اطرافیانم فک میکنن بی احساس و بیخیالم 

در صورتی که از درون خیلی آسیب میبینم به خاطر احساساتم

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

یاد کتاب بادام افتادم 

اینجوری هم خوبی داره هم بدی

بابت هرچیزی ناراحت نمیشی اما خوب دیگ ذوق هم نداری

همیشه خنثی

تمام کتاب های روانشناسی توی یک جمله (درک خود درک‌دیگران)بجای قضاوت بیایم درک کنیم کارهای ادمارو شاید اونا متوجه اشتباهات خودشون نیستن   .. همه ما پر از نقصیم پر از کمبود اما به دیگران ک می‌رسیم توقع کامل بودن داریم..احساسات همدیگر رو درک کنیم.. باهم صمیمی بشیم و تو مشکلات حامی هم باشیم

تنهایی رو به هر چیزی ترجیح میدم جز دیدن یکنفر

اگر عاشق بشی واکنش چیه؟

بهش میتونی بگی

تمام کتاب های روانشناسی توی یک جمله (درک خود درک‌دیگران)بجای قضاوت بیایم درک کنیم کارهای ادمارو شاید اونا متوجه اشتباهات خودشون نیستن   .. همه ما پر از نقصیم پر از کمبود اما به دیگران ک می‌رسیم توقع کامل بودن داریم..احساسات همدیگر رو درک کنیم.. باهم صمیمی بشیم و تو مشکلات حامی هم باشیم

فک کنم احساس داری بی احساس نیستی فقط بلد نیستی چطور نشونش بدی یا شاید خجالت میکشی منم به شدت ساکت و ...

منم دقیقا اینطوریم خیلی دوس دارم بیخیال باشم درس و اینده کمتر برام مهم باشه اونایی رو که دوس دارم دوسم داشته باشن 

منم دقیقا اینطوریم خیلی دوس دارم بیخیال باشم درس و اینده کمتر برام مهم باشه اونایی رو که دوس دارم دو ...

هم دردیم😅👋🏻

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

اگر عاشق بشی واکنش چیه؟بهش میتونی بگی

هیچی تو عشقش میسوزم بهش نمیگم حتی اگه تو دلم هزاران سال بمونه 

تا حالا یکبار عاشق شدم اونم عاشق نه کراش زدم یه پسری که فکر کنم هیچ علاقه ایی به من نداره اصلا

بی احساس نیستی

ولی از احساسات اغراق آمیز خوشت نمیاد 

سطحی هم‌نیستی عمیق و محتاطی

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
یاد کتاب بادام افتادم اینجوری هم خوبی داره هم بدیبابت هرچیزی ناراحت نمیشی اما خوب دیگ ذوق هم نداریهم ...

دقیقا ولی خیلی واسه مردم دور و برم که پول ندارن یا خرج ندارن نارحت میشم سریع گریه میکنم حالم بد میشه نمیخوام برم بیرون مثلا بگردم تا کمتر مردم فقیر و ناراحت رو ببینم

2810