2777
2789
عنوان

چطور میشه یه پسر بی خانواده برای ازدواج پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ربطی ب خانواده نداره کسی که تورو بخواد بخاطر خودت میخواد چرا دنبال بی خانواده می‌گردی خودتو دوست داشته باش عزیزم انشالله که خوش بخت بشی 🌹

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

ربطی ب خانواده نداره کسی که تورو بخواد بخاطر خودت میخواد چرا دنبال بی خانواده می‌گردی خودتو دوست داش ...

چرا ربط نداره؟اتفاقا خونواده خیلی مهمه، 

اسی میتونه شرایطش رو همون اول آشنایی به طرف بگه،

من اگه دلم نمرده بود، ازتون خواستگاری می کردم

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

2810