2777
2789
عنوان

حاملم ولی نمیخامش

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست

این تصمیم رو فقط شما و همسرتون باید بگیرید 

شرایط زندگی ، اعصاب و روان و اقتصاد و توان بدنی خودتون رو بسنجید و بهترین تصمیم رو بگیرید 

مطرح کردنش اینجا واقعا درست نیست چون فرهنگ ها و اعتقادات متفاوته و بانوان زیادی داریم که چشم انتظار بچه هستن و مطمیناً کار شما رو گناه یا ناشکری میدونن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی نمیخوای خودتو اذیت نکن 

اگر هم میخوای که هیچی 

فقط زودتر تصمیم بگیر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2805

نگهش داره 

با هم بزرگ میشن. 

اینطوری بهتره 

اختلاف سنی کم خوبه. 

سختیش الانه 

بزرگ بشن راحت میشی 

بعد خودت هر وقت نگاشون کنی کیف میکنی. 

سقط نکن. آدم که از آینده خبر نداره... شاید چند سال دیگه اصلا نتونی باردار بشی. 

دو تا بچه خوبه. بزرگ بشن تنها نیستن. ما تا ابد که زنده نیستیم. 

دوست های منم بچه هاشون پشت سر هم.  راضی اند. 

اخه با این فاصله سنی؟؟ گناه داره پسرم هنوز بچگی نکرده

مگه میخوای زنش بدی میگی بچگی نکرده😐 بزرگ میشن باهم دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
اگه واقعا نمیتونی خودت به فکر خودت باش چون بگذره افسرده میشی

من دختریم که از ابتدا تو اجتماع بودم، دیگه مامانم بچه دوم تقبل نمیکنه که من کارمو ادامه بدم، تو خونه نشستن قطعا دیوونم میکنه. 

بخدا جلوگیری کردم نمیدونم چطور شد باردار شدم😭واقعا نمیخامش، بیشتر دلم بابت بچه اولم میسوزه

چرا دلت بسوزه ؟ داری یه همبازی دائمی براش میاری که دیگه کل روز تک و تنها توی خونه حوصلش سر نره . با هم بازی میکنن ، دعوا میکنن ، زندگی رو با هم یاد میگیرن . هم برای خودشون بهتره هم برای شما 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اخه با این فاصله سنی؟؟ گناه داره پسرم هنوز بچگی نکرده

درست فکرت اینجا اشتباهه ک فکر میکنی قراره به پسرت ظلم شه به این فکر کن با هم همبازی میشن رفیق میشن خدا هواتو داره ی جایی دستتو میگیره بخاطر خدا و حضرت زهرا نکشش

نمیتونم، اصن بهش فکر میکنم حالم بد میشه، اخه پسرم گناه داره هنوز من مادری نکردم واسش

مگه میخوای دور زا جون بمیری عذاب وجدان تا قیامت ولت نمیکنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810