2777
2789
عنوان

کسی اینجا ب نوزادش یا بچش قطره پاراکید داده بخاطر تب

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست
یک سال و دو ماه

خدا حفظشون کنه

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹
عزیزم هنوز نزدم میخام مطمئن باشم بهداشت میبرم

اهان ببخشید فک کردم زدی

همون بهداشت کاملا بهت توضیح میده

و‌بلید دو برابر وزنش بهش قطره بدی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این همه سال همه میدونن دوبرابر وزن باید داد، یکسریا چرا یچی دیگه میان میگن!

نمیدونم منم چون چن نفر گفتن پاراکید یک و نیم برابر بده 

یا وزنش +۴ 

ب شک افتادم

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹
دوبرابر وزن بده قشنگم

ممنون، گلم

اهان ببخشید فک کردم زدیهمون بهداشت کاملا بهت توضیح میدهو‌بلید دو برابر وزنش بهش قطره بدی

ممنون عزیزم باشع

عزیزم اگر قطره ی پاراکید داری دو برابر وزنش بده به عدد

اگر شربت پاراکید دادی نصف وزنش به سی سی 

البته برای بچه های زیر یک سال قطره مناسب تره

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
عزیزم اگر قطره ی پاراکید داری دو برابر وزنش بده به عدداگر شربت پاراکید دادی نصف وزنش به سی سی البته ...

ممنون گلم قطره ها همینجوری بشمارم بریزم دهنش دیگ

ممنون گلم قطره ها همینجوری بشمارم بریزم دهنش دیگ

خواهش میکنم عزیزم 

آره بشمار به تعداد

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤