2777
2789
عنوان

من با این آقا چہ کنم مدام میخاد با خریدد و حرفاش منو خوشحال کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتتون چندسالتونه ؟

من ۲۷ اون ۳۵

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
خوب هست به چه شکل مهمع بعضی ها هستن کلامی بلد نیستن این طوری اند منم یه خواستگار داشتم این مدلی بود ...

عزیزم این ابراز علاقه زیاد در دوران اشنایی یکی از نشانه های بی ثباتی هیجانیه

این نظر یه مشاور ازدواجه، بخونین:👇

اختلال بی‌ثباتی هیجانی(عاطفی) یکی از اختلالاتیه که به خاطر کمبود آگاهی، نه تنها بدون تشخیص می مونه بلکه گاهی خوب هم تلقی میشه.

ممکنه از نظر شما بیان احساسات غلیظ در جلسات ابتدایی اشنایی گاها خوب تلقی بشه. اما از نظر منِ مشاورِ پیش از ازدواج، اغراق در بروز احساسات از نشونه های مشخص اختلال بی ثباتی هیجانیه!!

به دقت به حرفا و نشونه هایی که می گم توجه کنید:
* این آدم ها بروز احساسات و واکنش هاشون لحظه ایه و انگار شما رو با حرف هاشون سردرگم می کنن.

دلبستگی هاشون شدید و طوفانیه!!

*این افراد خیلی سریع از موضع تحسین و عشق به موضع خشم و بیزاری می رسن!!
****اون ها فورا دلبسته تون می شن و شما رو ایده آل ترین می بینن ، اما به محض شنیدن جواب منفی، به طور غیر منتظره ای با عصبانیت شما رو متهم می کنن.

بطور کلی هرچه فرد، درک منسجمی از خودش داشته باشه و توانایی اش در تنظیم هیجاناتش بالاتر باشه، زندگی مشترکش هم از ثبات بیشتری برخورداره.

یکی از نشانه های هشداری که بهتره بهش توجه کنید، ابراز محبت غلیظ و عجیب و غریب در ابتدای دوران آشناییه!!

‍ 

2805
متولد چ‌ماهیه

تیر من دی

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
من خالی ازرمحبت کلامی ام این آقا نمیفهمه تو قلبم چ خبره نمیفهمه گذشتم چی بوده ـ میگه اصلا نمیخام ...

رراست تا یه جایی حق با توئه چون ظاهرم مهمه خب تو یک بار اشتباه کردی با قلبت یک آدمی رو انتخاب کردی شاید اگر اون آدمو به من نشون می‌دادی من بهت می‌گفتم که این آدم اصلاً هیچ زیبایی نداره حتی از این آدمی هم که الان سراغت اومده زشت‌تره خب 

اما چون اون آدمو با قلبت انتخاب کردی شاید اصلاً زشتیاشو ندیدی 

تنها کاری که می‌تونی بکنی اینه که به خودت فرصت بدی 

یکی از فلاسفه حرف قشنگی می‌زنه میگه ای عشق زمانی قشنگه که هم با عقل باشه هم با دل باشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
عزیزم این ابراز علاقه زیاد در دوران اشنایی یکی از نشانه های بی ثباتی هیجانیهاین نظر یه مشاور ازدواجه ...

والا من فاز مخالفتی هم زدم  که  ولی برگشت 

حرف مردا ارزشی نداره تلاشو عملشو ببین بگو بخره ببین حرفش حرفه یا در حد خر کردنو مخ زنی 

امتحانش کن 

درضمن دختر بتیغ دختری هست که خونه و ماشین و سفرهای لاکچری از مرد میخواد نه دختری که چیزای معمول رابطرو توقع داره مثل رستوران و کافه و گردشو هدیه 

گفتم فرق دختر بتیغو بدونید توقعات عادی رابطه رو روی حساب تیغیدن نزارید 

پسرها و مردهای پرنسس و خودشیفته حق طبیعی دخترو توهین میکنن چون خودشون بتیغن و گشنه و سواستفاده گر 

رراست تا یه جایی حق با توئه چون ظاهرم مهمه خب تو یک بار اشتباه کردی با قلبت یک آدمی رو انتخاب کردی ش ...

فعلا  عقلی دارم تصمیم میگیرم 

عزیزم این ابراز علاقه زیاد در دوران اشنایی یکی از نشانه های بی ثباتی هیجانیهاین نظر یه مشاور ازدواجه ...

ببخشید عشقم شرمنده من اینو تا آخر نخوندم چون اصلاً انقدر ب‌های روانشناسی خوندم انقدر فیلم‌های روانشناسی از روانشناس‌های مختلف نگاه کردم دیگه واقعاً احتیاجی به اینا ندارم اینا در مقابل اطلاعات من صفره شما برای اینکه ایشونو منصرف کنید دست به اطلاعات روانشناسی نزنید لطفاً اول ریشه شناسی انجام بدید ایشون ریشه در ترس گذشته‌اش داره اول باید اون ترسه رو از بین ببره مسئله الان این آقا نیستش که شما فکر می‌کنید مسئله این آقاست مسئله اصلاً این آقا نیست مسئله اون ترسیه که این خانم داره چه این آقا باشه چه این آقا نباشه این خانم این ترسه رو داره پس مسئله خانومه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
تیر من دی

ای بابا چقد تیر و دی زیاد دیدم جذب ام شدن خخ..پسر تیر زن دوست هست و فقط برا زنش دست و دلبازه وگرنه  ادمهای خسیسی هستن..گرما و محبت زیاد داره زنش هم باید مث خودش گرم باشه ..دی ماهیا اکثرا سرد هستن تحمل این‌گرما رو ندارن  اما مرد خوبی هس نگذر ازش

حرف مردا ارزشی نداره تلاشو عملشو ببین بگو بخره ببین حرفش حرفه یا در حد خر کردنو مخ زنی امتحانش کن در ...

الان من هدیه هارو قبول نمیکنم  کارم بده ولی گل رو میخام قبول کنم بهم بابا آدم خریده

ای بابا چقد تیر و دی زیاد دیدم جذب ام شدن خخ..پسر تیر زن دوست هست و فقط برا زنش دست و دلبازه وگرنه ...

اتفاقا میگ من برا هرکسی خرج نمیکنم     

2810