2777
2789
عنوان

سلام دوستان محل پوشک پسرم زخمه دیکه دارم گریه میکنم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 50 پست
منه احمق سه تاشو زدم کم بود الان بدتر شو

منم یه لار اشتباه تورو کردم پوست دست پسرم داغون شد هنوز عذاب وجدان دارم . دیگه نزن . فقط باید پزشک تجویز کنه اونم دو سه روز . یه لایه خیلی خیلی نازک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مایبیبی آبی رنگ بگیر .

کالاندولا نماز بزار بمونه همون جای سوختگی خوب میشه ایشالله 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
مایبیبی آبی رنگ بگیر .کالاندولا نماز بزار بمونه همون جای سوختگی خوب میشه ایشالله

نمایش تایپ‌خودکار بود اشتباه شد

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
دقیقا خواستم منم اردن رو بگم دخترم خیلی بد میسوخت چنان بود که بمیرم شرمگاهشه پوست پوست میشد اردن زدم ...

آره پسر منم پوست پوست شده بود رفع شد با آردن

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
منه احمق سه تاشو زدم کم بود الان بدتر شو

چند ماهشه؟

بازش بذار 

با اب ولرم رو به خنک بشور 

دستمال مرطوب نکش 

آن آن و...رو هفته ای یکبار بیشتر نزن چون پوست رو نازک میکنه

هیچ وقت بدون پماد پوشکش نکن 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

اول باید از برند پوشک مطمین بشی که حساسیت نداره و مارک خوبی گرفتی 

دوم اینکه دستمال مرطوب و …. دشمن پوست بچه است

زود زود عوضش کن هر بار با آب ولرم و شوینده خیلی ملایم بشور با دستمال نخی خشک کن بذار کمی هوا بخوره و بعد حتما با چیزی مثل کرم وازلین فیروز (عالی  و خوش قیمته) کشاله های ران و خط باسن رو چرب کن و بعد پوشک کن 

ضمن ترکیب کلوتریمازول موضعی و هیدروکورتیزون فقط سه روز به مقدار کم مخلوط میکنی و روی محل سوختگی میزنی ، بیشتر از سه روز اصلا چون کورتون داره و کورتون جذب پوستی داره

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810