2777
2789
عنوان

داستان غم انگیز فوت همسرم 🖤🥀

1024 بازدید | 35 پست

امروز بیستمین سالگرد همسر مرحوممه مردی که زندگی باهاش شش ماه بیشتر طول نکشید برادر یکی از همکلاسی هام بود اون موقع من تازه نامزدیمو با یه نفر به هم زده بودم و به خاطر لجبازی با اون سریع جواب مثبت دادم (احمقانه ترین تصمیم زندگیم 😔)پسر خوبی بود تو اون شش هفت ماهی که باهاش زندگی کردم بدی ازش ندیدم چهار ماه بعد ازدواج ناخواسته باردار شدم دو ماهه باردار بودم که یه شب توی باشگاه بدنسازی یه درگیری پیش اومد و تو اون شلوغی یه جسم سنگین به سرش اصابت کرد (هیچ وقت نفهمیدیم یکی زده یا هولش دادن )همه اونایی که اونجا بودن میگفتن شلوغ بوده ما متوجه نشدیم چجور ضربه خورده بعد ام آری ای و سی تی گفتن جمجمش ترک بزرگ برداشته و یه لخته خون تو سرشه یک ماهی بیمارستان بود و جراحی شد و بعد ترخیص حالش بهتر بود ولی گهگاهی سر درد های وحشتناک میگرفت و پزشکاش میگفتن طبیعیه و به مرور حل میشه چهار ماهه که شدم فهمیدم بچه ها م دو تا هستن و بمیرم برای پدرشون که چقدر ذوق داشت و...تنها نمیزاشتیم بعد عمل جایی بره چون دکترش گفته بود ترک جمجمش فعلا نگرفته و امکان خونریزی و...داره یه روز با اصرار موتورشو برداشت و رفت بیرون  اون موقع موبایل و...نداشتیم دلشوره عجیبی داشتم انگار میدونستم قراره اتفاق بدی بیفته و واقعا افتاد با موتورش تصادف کرده بود (نه خیلی شدید ولی چون سرش ضربه دیده بود دوباره خونریزی و رفت تو کما ) وبعد چند ماه فوت شد چیزی که دلمو تیکه تیکه میکنه دوتا عروسک خرسی سفید بود که رو موتورش بود و واسه بچه هایی خریده بود که هرگز ندیدشون 😭😭دلم خیلی گرفته امروز سالگردشه ۱۷ ساله سر قبرش نرفتم (یه شهر دور از منه )ولی هر پنجشنبه براش خیرات میدم و به یادشم 🖤🖤🖤

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

وای گریم گرف خدا رحمتش کنه

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

خدا رحمتشون کنه براشون فاتحه فرستادم💔🖤

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وااای، چقد ناراحت کننده بچه ها الان چیکار میکنن؟

با خانواده پدری هستن عزیزم تاپیکای قبلیم توضیح دادم‌

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بیست سال پیش باشگاه بدن سازی میرفتن؟ 

عمرشون به دنیا نبوده خدا رحمتش کنه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

عزیزم 🤌🖤

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2810