2777
2789

هی تیکه میندازه هی جوابشو میدم یعنی اون پرده احترام بینمون پاره شده هرطوری شده جوابشو میدم بهم میگه برا پسرم کادو بخر گفتم هروقت تو خریدی برا شوهرت منم میخرم 

یا میریم مهمونی میگه هرچی بزارید میخوره/: میخوام ناخون بکارم میگه نکار میخوام یه غلطی بکنم نظر میده 

شوهرم برام کادو خریده هی میگه برا مادرت که نمیخری 

یک ریز حرف میزنه یک ذره سیاست نداره منو بجای اینکه احترام بینمونو نگه داره به روش کشیده 

قبلا میرفتم بیمارستان بعد تیکه هاش الان رک میگم حرفامو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ارتباط را محدود کن 

احترام ها حفظ میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2805

جوابشو دادنی بدتر میشن تا چیزی گفت هیچی نگو سکوت کن. حتی سوالی پرسید که منطقی نیست سکوت کن و جواب نده. کلا روزه سکوت بگیر اینقدر گیر میده تا خسته میشه. من چنین شخصی توزندگیم بود با این روش از دستش خلاص شدم

جاری من نیستی   چون مادرشوهر ما  اینجوریه   کلا عاشق  تیکه  بحث  دخالته  هر چی  جوابشو نمیدیم پرو تر میشه  حالا  جوابشو میدیم   ولی از رو نمیره    تو هررچیزی  دخالت داره

به نظرم برات مهم نباشه این جوری بدتر اعصاب خودتو خورد می‌کنی .چکارش داری کار خودتو بکن .وقتی ببینه کار خودتو می‌کنی می‌فهمه برا حرفاش تره هم خورد نمیکنی و این میشه که دست از حرفا و تیکه هاش بر میداره

هر شب خونه مامان من و ایشونیم نمیشه ارتباطو قطع کرد

هرشب عزیزم مگه چه خبره هفته ای یکبار کافی هست 

با این روند هیچ زمان احترام و ادب بین شما در اعتدال قرار نمیگیره و حریم و حرمت ها شکسته میشه 

آدم با مادر خودش هم هر روز دیدار داشته باشه یکجا یک بحث پیش میاد مادر همسر که دیگه جای خود دارد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هر شب خونه مامان من و ایشونیم نمیشه ارتباطو قطع کرد

رفتی خونشکن یه گوشه بشین حرف نزن روز سکوت. هرچی شد نظر نده حرف نزن جایی بشین خیلی نبینتت با گوشی ور برو.

دست به سیاه و سفیدم نزن. هرچی گفت روتو بگیر اونور انگار نشنیدی

2810