2777
2789
عنوان

حس میکنم متوجه علاقم شده☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنمسنش کمه

الان 10 ساله ها هم دوست دارن

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

منم حس میکنم شده. 

پسرا همینن تا میفهمن بهشون حس داره کسی چس میشن

لعنت بهش

ب اون دوستت ک چیزیو میدونی مطمعنی؟ 

شاید اون ی یکی دیکه گفته بعد ب گوش اون رسیده

شایدم از جایی ناراحته

ببین بیشتر وقتا ی دلیلی هست برا ی چیز ک ما اونو. نمیدونیم شاید مشکل خانوادگی ای چیژی داشته باشه

شایدم دوست دختر داره ببین از هیچکی هیچی بعید نیست

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

منم حس میکنم شده. پسرا همینن تا میفهمن بهشون حس داره کسی چس میشنلعنت بهشب اون دوستت ک چیزیو میدونی م ...

اره مطمئنم ازش

والا بهم میگن الکی ذهنم رو خراب نکنم با افکار منفی. یکم رها کنم ماجرا رو. شاید درست شد.

چون هی سر هرچی حساس شی دقیقا سرت میاد

مثبت فکر کنم و یکم درگیر کارای خودم شم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اره مطمئنم ازشوالا بهم میگن الکی ذهنم رو خراب نکنم با افکار منفی. یکم رها کنم ماجرا رو. شاید درست شد ...

ببین دقیققااا

بهت قول میدما قوول میدم

اگر بیخیالش بشی و رهاش کنی هزار برابر قشنگ تر برات اتفاق میفته

فقط کااافیه رهاش کنی اونم از ته دل

اونجاست ک روی خوش داستانو میبینی

اینقد برام اتفاق افتاده

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

داره خودشو چص میکنه 😂

خاک تو سرش پس😑😂

من خیلی پاک دوستش دارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

کلا هرچی تو مسایل احساسی

خانم پیشنهاد شروع رابطه نده

و یا اول ابراز علاقه نکن

اون رابطه گیفیت بهتری دار

چون دیگه مرد تلاشی نمیکن و تازه جتی در خیلی مواقع نازکش زن دیگه نیس

پی بهتر این که نفهم

آقا محمدرضا
ببین دقیققااابهت قول میدما قوول میدماگر بیخیالش بشی و رهاش کنی هزار برابر قشنگ تر برات اتفاق میفتهفق ...

دارم تلاش میکنم اینطور باشم

برام دعا کن🥲🥲 دعا این ماجرا درست بشه همون طور که دلم میخواد به شکل خیری

یه پیامم ازش دریافت کنم به زودی🥲

به دوستت بگو بره مخشو بزنه برات😁

همه مون سنگینیم😂

دوستم عین خودمه

دارم تلاش میکنم اینطور باشمبرام دعا کن🥲🥲 دعا این ماجرا درست بشه همون طور که دلم میخواد به شکل خیری ...

چشم من دعا میکنم حتما❤ببین اگر تا شب تو پیویت نگفتم ک دعا کردم حتما یاد اوریم کن فراموشم میشه

2810