2777
2789
عنوان

حس میکنم متوجه علاقم شده☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی توجهی کن سلامم نکن سمتشم نرو اگر الان بری دنبال توجهش فاتحه ارتباطو خوندی بخواد خودش میاد

سلام که توضیح دادم نمیشه نکرد

باوجود این همه ارتباط و کمک به هم تو مسائل دانشگاه

شخصیت خودمو زیر سوال میبرم

تهش میتونم یه کاری کنم چشم تو چشم نشم باهاش اونم بعضی روزا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خب مگه بده اگه بفهمه؟به بهونه ی جزوه ای چیزی بهش پیام بده ببین لحنش تغییر کرده یانه

نمیدونم

مجبور شم اینکارو میکنم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
سلام که توضیح دادم نمیشه نکردباوجود این همه ارتباط و کمک به هم تو مسائل دانشگاهشخصیت خودمو زیر سوال ...

عادی باشه ارتباطتت

متوجه اشتیاقت نشه 

بی توجه باش و سر خودتو گرم کن

تا جای ممکنم فاصله بگیر ازش پیامم نده اصلا

دختر نباید شروع کننده باشه اسیب میبینی :)

من دیدم

امید بذر هویت ماست 💚🌱
ن عزیزم میگم شاید دوست داشتنش دروغه

اصلا حرفی نزده که بخوام بگم دروغه یا نه

چیزی نبوده

موقعی ک گفت رل دارم تا وقتی اومد جلو آب شدم ۱۰ کیلو کم کردم از غصه

قشنگگگگگ میفهمم

من طی یکسال تبدیل شدم به یه آدم عصبی و پرخاشگر و ناراحت و مضطرب و کم حوصله و دوستدار خلوت

عادی باشه ارتباطتتمتوجه اشتیاقت نشه بی توجه باش و سر خودتو گرم کنتا جای ممکنم فاصله بگیر ازش پیامم ن ...

شروع که خودش کرد پیامو

حتی اول نمیشناختمش واسه یه چیزی اومد سوال کرد همون ترمای اول

قشنگگگگگ میفهمممن طی یکسال تبدیل شدم به یه آدم عصبی و پرخاشگر و ناراحت و مضطرب و کم حوصله و دوستدار ...

ببین مردم کامل من تازه خوابگاهی بودم بزور خودمو نگه داشته بودم حتی جایی واسه گریه کردنم نداشتم زیر دوش زار میزدم

او جان می دهد به تن خسته ام...

2810