2777
2789

رازتون چیه🙊

من از دستپختم راضی نیستم😢 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

غذاهارو با دقت و علاقه درست میکنم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من دو سه سال بعد ازدواح دست پختم خیلی خوب شد

وقت میزارم 

زیاد چیز میز قاطی غذا نمیکنم

خورشتا و اینارو طولانی مدت میپزم

ادویهامم کامله 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غذاهارو با دقت و علاقه درست میکنم

توی ترکیب ادویه‌ها چطور عمل میکنی عزیزم

اماده شد بلافاصله سرو می‌کنید یا طول میکشه، میخوام بدونم مثلا چه مقدار طول میکشه غذاتون مزه بگیره و جا بیوفته چون ما بلافاصله معمولا سرو می‌کنیم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من که واسم مهم نیست،کوفتم بزارم جلوشون باید بخورن خدا رو هم شکر کنن😁

اخ بمیرم براشون🙊😂

ادویه هاماشپزی قلق داره ک به مرور دستت میادواسه سرخ کردنی باید حرارت متوسط بالا باشهبرا خورشت و غذاه ...

سرخ‌کردنیا رو من معمولا از سرخکن استفاده می‌کنم ولی سرخ کردن تو ماهیتابه با روغن فراوان خداییش یه چیز دیگه‌ست😭🤣🥲😂

هرچقدر بیشتر تایم بذاری غذا خوشمزه تر میشه من برای مهمون تا حالا غذا درست نکردم ولی برای همسرم ک می‌ ...

مهمونی نداشتید؟ رسم ندارید بعد ازدواج خانوادتون رو دعوت کنید؟

از سن کم آشپزی کردم دیگه وارد شدم 

در هر غذایی از طعم دهنده مختص خودش استفاده میکنم 

با حوصله آشپزی میکنم 

یک موضوع هم که خودم به شخصه معتقدم افرادی که غسل ندارند و نماز خون نیستند دست پختشون اون عطر که باید رو نداره

تاکید میکنم این باور من هست حالا نیاید بگید عمه من تو فلان قاره با فلان ورژن میگرده دستپختش مشهوریه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مامانم ادویه ها و مزه سازی رمز موفقیتشه

همین رو دوست دارم بدونم 

اینکه چه چیزایی چطور ترکیب میشن

مثلا زردچوبه رو شنیدم رو پیاز داغ باید بریزی که عطرش خوب ازاد بشه

سرخ‌کردنیا رو من معمولا از سرخکن استفاده می‌کنم ولی سرخ کردن تو ماهیتابه با روغن فراوان خداییش یه چی ...

سرخ کن خشک نمیکنه ؟

من ی بار سیب گذاشتم خشک شد

دیگه تو تابه سرخ میکنم

2810