2777
2789
عنوان

دیشب تو خوابم بهم گفت برو حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست
من از حضرت معصومه حاجت محال گرفتم پس این خواب یه نشونه است مطمعن باش مشکلاتت حل میشه

ان شاءالله. خدا از دهنتون بشنوه خیلی گریه میکردم تو خواب 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله. همیشه حاجت روا باشید برا منم دعاکنید خیلی دلم میخواد برم ی ساله قم نرفتم

انشاء الله خود حضرت میطلبتون اینم یه نشونه هس یه دعوت برا شما 

خودش درس میشه مطمئن باش تا قبل عید میری

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

2805
انشاء الله خود حضرت میطلبتون اینم یه نشونه هس یه دعوت برا شما خودش درس میشه مطمئن باش تا قبل عید میر ...

ان شاءالله. ان شاءالله. ان شاءالله این روزا حالم بشدت بده افسردم همش گریه میکنم 

مرسی فداتشم ان شاءالله. حاجت روا باشی همیشه اگه رفتم حتما براتون دعا میکنم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ان شاءالله. خدا از دهنتون بشنوه خیلی گریه میکردم تو خواب

عزیز دلم یه یه حس آرام و خوبی ازت گرفتم معلومه دل پاک و ذات خوبی داری که همچین خوابی ودیدی برا منم دعا کن منم میکنم💚💚💚😍😍😍

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

چه خواب خوبی ان شاالله جور بشه برینالتماس دعا دارم

ان شاءالله. 

ان شاءالله. اگه برم رو چشام دعا میکنم 

منم خواب دیدم ۱۳بار رفتم حرم امام حسین نمیدونم چرا عدد ۱۳ تو خوابم بود خیلی عجیب بود تصمیم دارم اگ همه چی اوکی بود عید امسال واسه اولین بار برم دعا کنید جور بشه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
عزیز دلم یه یه حس آرام و خوبی ازت گرفتم معلومه دل پاک و ذات خوبی داری که همچین خوابی ودیدی برا منم د ...

االهی فداتشم ❤❤

اگه لایق باشم 

ان شاءالله  به حق همین روزای عزیز خدا حاجت دل قشنگتونو بده 

اگه می تونی پاشو برو 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

الهی آمین. چرا نشه؟ اهل بیت خیلی کریم و مهربانن حتما برید. خوش به سعادتتون التماس دعا و حاجت روا باشین الهی آمین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم خواب دیدم ۱۳بار رفتم حرم امام حسین نمیدونم چرا عدد ۱۳ تو خوابم بود خیلی عجیب بود تصمیم دارم اگ ه ...

ان شاءالله. جور بشه برین عزیزدلم ❤❤❤

نمیذارن 21سالمه اما نمیذارن البته خودممم خیلی میترسم از شهر ما تا قم یک ساعت نیم راه کلا

فقط یه ساعت نیم راهه؟؟؟؟

خب با مامانت ماشین بشین برو برگرد راهی نیست 

اگه منم اینقدر نزدیک بودم همش میرفتم 

رفتی برای منم دعا کن لطفا

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
اگه می تونی پاشو برو

تنهاییی نمیتونم برم خانوادمممم نمیرن🤦🏻‍♀️

االهی فداتشم ❤❤اگه لایق باشم ان شاءالله به حق همین روزای عزیز خدا حاجت دل قشنگتونو بده

مرسییییییی🥹❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2810