2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

207 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

پسرم ۵ سالشه تا اذیت میکنه یا قهر میکنه و کلن ی کار اشتباه میکنه شوهرم میگه این بچه به تورفته 

خیلی ناراحت میشم و سرسنگین میشم اما دلم حسابی میشکنه 

من که زن بدی نیستم همیشه سعی کردم براش بهترین باشم 

ی جواب دندون شکنبگید ک دیگه اینطور نگه بخدا خیلی ناراحتم

کاربری دستِ دونفره 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حرف بدی نمیزنه ، راست میگه خب ، خیلی رفتارها و واکنش های بچه ها به والدین میره و حتی خودشون هم ازش خبر ندارن ....

بپر روش بوسش کن و اروم بگو درگوشش حالا شب که بهت گاز گرفتم اونوقت میگم به کی رفته ....😂 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حرف بدی نمیزنه ، راست میگه خب ، خیلی رفتارها و واکنش های بچه ها به والدین میره و حتی خودشون هم ازش خ ...

عمرا اینکار کنم مردک بیشعور نفهم اون ب من کنایه دیوونه بودن میزنه من ماچش کنم 

صدسال سیاهه

کاربری دستِ دونفره 🌹
بعدشم شماهم خیلی حساسیاینقدرزود ناراحت نشو بخندباخنده جواب بده اینکه ناراحتی نداره

منم بهش گفتم حالا خدا کنه این دومی به تو ببره ببینم چه شاهکاری کردیم 

کاربری دستِ دونفره 🌹
عمرا اینکار کنم مردک بیشعور نفهم اون ب من کنایه دیوونه بودن میزنه من ماچش کنم صدسال سیاهه

مگه بچت دیوونس که کنایه دیوونه بودن میزنه؟؟؟؟؟ 

عزیزم اگه واکنش نشون بدی باورکن دیگه هر اتفاقی بیوفته از این به بعد همین حرفو میزنه ...یه کم روی رفتارتون تمرکز کنید و ببینید شاید واقعا واکنش های نابجاباعث شده بچتون هم گاهی واکنش این مدلی داشته باشه ....شما نباید تورابطه زناشویی هم دیگه را تخریب کنید ولی خوبه که اشتباهات هم دیگه را بهم بگید و اصلاحش کنید ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

پسرتو ندیدم اما دلم برا هم پسرت هم شوهرت سوخت

همینه که میگن اول به بلوغ برسید بعد ازدواج کنید

مگه جنگ یا مسابقه اس که دنبال جواب دندون سکنی و تخریبش می‌کنی

بیچاره پسرت که هم مادر هم پدر اینجوری راجبش حرف میرنن

2810