2777
2789
عنوان

بهم محل سگ نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 148 پست
اره بعد کنجکاو میشه از اینکه تحویلش نگرفتی بعد دفعه بعد دوباره نگاه حالا امیدوارم جواب بده من که خود ...

اتفاقا این ترفندی که گفتی و قبلا یه جا خونده بودم‌.‌‌

دو هفته بیش تر وقت ندارم دیگه ترم تموم شه نمیبینمش🥲

حالا از شانسم کلا محو میشه ...اونی که نمیخوای همش جلو چشمه ، همیشه‌ برعکسه

راهکار دارم در حدی که انقدر پیگیری شه حالت ازش بهم بخوره ، اما حدودا ۵ ماه اینا طول میکشه ولی خب فکر ...

۵ ماههه؟

من ۳ ۴ ماه دیگه درسم تمدم میشه😑تا اخر این ترم هم فقط این پسره رو میبینم

معلوم نیست ترم بعد هم ببینمش یا نه

خب حالا شما بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو از چشمهای خودت ، خودت رو تماشا نمی کنی، ببین قصد ناراحتت کردنت رو ندارمتو یع شهر کوچیک زندگی می ک ...

آره تو رفتارت تجدید نظر کن

دختر ایده آل هدف دار باش، نه فقط خوشگل!!!

2805
اتفاقا این ترفندی که گفتی و قبلا یه جا خونده بودم‌.‌‌دو هفته بیش تر وقت ندارم دیگه ترم تموم شه نمیبی ...

حالا یه بار امتحان کن وقتی با نگاه کردن نمیاد تو کم توجهی کن لااقل

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
۵ ماههه؟من ۳ ۴ ماه دیگه درسم تمدم میشه😑تا اخر این ترم هم فقط این پسره رو میبینممعلوم نیست ترم بعد ه ...

یک از این اعتماد به نفست در این مورد بکاه 

دو دیگه موقعی که بهش نگاه میکنی لبخند نزن فکر کن یه آدم معمولیه 

تحت هیچ شرایطی بهش زل نزن 

کنجکاو میشه که چرا یهو رفتارت عوض شده ، 

این موردا خیلی حسودن حتی اگر کسی و رد کنن توقع دارن همیشه برا خودشون باشه 

یکی دوباره شبیه اسکلا وقتی گوشیتو نگاه میکنی و اون هم نزدیک هست به گوشیت لبخند ملیح بزن 

یا اگر توی جمعی بود یکم اونجا بمون و بعد برو ، یکی در میون توی جمع ها ، یعنی یکبار بمون و یکبار کمی بمون بعد برو 

باید جالب باشی ، این کیس خوشگل و فلان که میگی کلی دختر سر تر و بهتر از تو قطعا دیده ، پس باید یه چیز جدید ببینه که خوشش بیاد ، مثل اخلاق متفاوت ، متوجهی چی میگم دیگه؟

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یک از این اعتماد به نفست در این مورد بکاه دو دیگه موقعی که بهش نگاه میکنی لبخند نزن فکر کن یه آدم مع ...

سعی کن با کل بچه های کلاستون مهربون تر باشی ، اگر میتونی مثلا از رفیقش جزوات بگیر و به رفیقش لبخند بزن ، به خود پسره هیچچچچچچچ توجهی نکن 

بزار فکر کنه از اون خوشت نمیاد ، حتی در این حد فکر کنه که از رفیقش خوشت میاد ، اینجور آدما زود حسودیشون میشه فکر میکنن چیزی که راحت داشتن رو از دست دادن 

سعی کن آدم مهربون تری باشی ولی نباید لو بری 

سعی کن با کل بچه های کلاستون مهربون تر باشی ، اگر میتونی مثلا از رفیقش جزوات بگیر و به رفیقش لبخند ب ...

بعد این مرحله باید همون خاطر خواهایی که میگی رو بیاری روی کار مثلا اگر رفیق فابریک داری ازش بخواه بلند ازت در مورد فلان پسری که خیلی پیگیرت بود براش بگی * باید با رفیقت هماهنگ باشی * بعد تو مثلا که چیز خاصی نیست به رفیقت بگی آروم حالا مسئله ی خاصی نیست ، رفیقت هم بگه آره دیگه وقتی کلی آدم دنبالته باید هم بگی که چیز خاصی نیست 

در کل باید صحنه بچینی 

گفتم که جزئیات داره و سخته 

اما جدا از همه ی اینا باید بدونی که رل داره یا نه 

اگر نداره باید بدونی کراش داره یا نه 

اگر رل یا کراش داشته باشه احتمال به دست آوردنش ۱ درصد

متوجه نشدم

پسری که تعریفشو می کنی اصلا آدم جذابی به نظر نمیاد نمیدونم چرا درگیرش شدی هر وقت دیدی جای دختروپسر داره عوض میشه بدون بدبختی قطعی در انتظارته هیجانی نشو و بیا بیرون از این حال و هوا 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اما جدا از همه ی اینا باید بدونی که رل داره یا نه اگر نداره باید بدونی کراش داره یا نه اگر رل یا کرا ...

حالا با این ترفندا تونستی از تجرد در بیای یا نه فقط محقق و پژوهشگر باقی موندی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
2810