2777
2789
آره سامسونگ گرونه احتمالا قسطی بخرم منم🫡😮‍💨

همسرم منو دو دل کرده 

میگه این هزینه رو نده به سامسونگ 

بیا شیائومی بخر کیفیت دوربینش خوبه ارزون تره

ولی من برای کارم دوربین قوی نیاز دارم حالا نمیدونم چیکار کنم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

همسرم منو دو دل کرده میگه این هزینه رو نده به سامسونگ بیا شیائومی بخر کیفیت دوربینش خوبه ارزون ترهول ...

اینو نگا کن 

این وضعیت هر روز برای دوربین گوشیم میفته ... تو در واقع اصن نمیتونی بری داخل دوربین که بخوای عکس بگیری

هرکسم یه چیزی میگه، گوشیمو خاموش روشن کردم، حافظه هم خالی کردم، هزارتا کار کردم درست نشده

اعصابم نمی‌کشه واقعاً 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم منو دو دل کرده میگه این هزینه رو نده به سامسونگ بیا شیائومی بخر کیفیت دوربینش خوبه ارزون ترهول ...

می‌دونم سامسونگ گرونه مخصوصاً یه مدلش۶۰ میلیونه

ولی خب مدلهای دیگه ، یا قسطی بگیری, بهتره تا شیائومی

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
نهههه اصلا شیائومی نخرچقد میتونی هزینه کنی ؟؟ چرا آیفون نمیخری ؟

آیفون پولم نمیرسه 

همین سامسونگ s24 اولترا  دیروز یکی تاپیک زده بود همه میگفتن در حد آیفون ۱۳ رقابت داره   

خودم 3۰ تومن پس انداز دارم اگر بخوام بخرمش بقیه‌ش باید یا قسط بدم یا طلا بفروشم 

اما همسرم منو دو دل کرده 

از طرفی میترسم اینهمه هزینه کنم دوباره چندسال دیگه افت کیفیت داشته باشه و اذیتم کنه 

از گوشی های دیگه هم سر در نمیارم  چی بهتره 

2805
اینو نگا کن این وضعیت هر روز برای دوربین گوشیم میفته ... تو در واقع اصن نمیتونی بری داخل دوربین که ب ...

ای وای خیلی بده که 

آیفون پولم نمیرسه همین سامسونگ s24 اولترا دیروز یکی تاپیک زده بود همه میگفتن در حد آیفون ۱۳ رقابت د ...

یه آیفون ۱۳ بخررر خودتو راحت کن

الان تک سیمش شده ۳۶ تومن ، دو سیم ۴۰ واقعا عالیه دوربینش

گوشی های آیفونم که واقعا خیلیییی کار میکنن سخت جونن

دختر خاله ی من الان ۷ ساله آیفون ۸ داره آخ نگفته ، نه افت کیفیت دوربین نه هیچی 

افت کیفیت تو سامسونگ بیشتر اتفاق میفته ! 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
یه آیفون ۱۳ بخررر خودتو راحت کنالان تک سیمش شده ۳۶ تومن ، دو سیم ۴۰ واقعا عالیه دوربینشگوشی های آیفو ...

عه پس یعنی آیفون ۱۳ قیمتش پایین تره ؟!

بعد از لحاظ نصب و پشتیبانی برنامه ها نگرانم  

نظرات دیج ی واسنپ شاپ جالب نیس یکی میگه دوربین یکی میگه باتری هرکی ی چیز میگه

شوهر من داره توی ۳ سال ۳ بار برده تعمیر یهو خاموش میشه روشن نمیشه 

بدتر از همه اینه ک باتریش خالی بشه دیگه با شارژ کردنم روشن نمیشه باید نذاری خالی بشه 

اما دوربین ایناش خوبه خداییش . من خودم ۴ سال و نیم هست سامسونگ A31  دارم آخ نگفته

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
عه پس یعنی آیفون ۱۳ قیمتش پایین تره ؟!بعد از لحاظ نصب و پشتیبانی برنامه ها نگرانم

تقریبا همه ی برنامه ها نصب میشه و مشکلی نداره ، زیاد به این حرفا که میگن آیفون تو ایران محدودیت داره و به درد نمیخوره گوش نکن همش الکیه

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
تقریبا همه ی برنامه ها نصب میشه و مشکلی نداره ، زیاد به این حرفا که میگن آیفون تو ایران محدودیت داره ...

ممنون عزیزم 

سامسونگ لامصب شارژر و برداشته از تو پکاش نمیصرفه شیاعومی امکاناتش بیشتره

فقط به خاطر یه شارژر ؟؟ نکنین اینکارو !