2777
2789

طلاق گرفته الان شدیدا دنبال شوهره منم پیشش زندگی می کنم میخواد یه جوری منو دک کنه تا شوهر جدیدش بیاره اینجا میگه مزاحمی

منم چون این خونه که خریدیم نصفش مال منه قرار بود بنامم کنه پول دادم بهش الان روانی دبه کرد زدش بنام خودش چون جنون داره من فعلا شکایت نکردم موندم بفروشه یه سلیطه ست توی ایران هنوز مثلش ندیدم به شدت بی ابرو بی خانواده ست هرکاری ازش برمیاد هرکاری 

مثلا من خرجشو دادم مریض بود بالاسرش بودم

تصادف کرد صد میلیون بهش دادم یه نمک به حرومیه میگه هیچی برام نکردی بهم میگه فاحشه خیلی بهم تهمت میزنه 

من این همه حمالیش کردم الان بهش گفتم برو فلان بانک کارمو انجام بده گفت بمنچه نوکرتم خودت برو 

فقط از امام رضا میخوام سرطان کنه توی دلش انتقام جوونیم ازش بگیره نزاشتن ازدواج کنم اگر امام رضا اینو نندازه توی بستر مریضی دیگه بهش اعتقاد ندارم

حالم خیلی خرابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم اینطوری نگو خدا نکرده چیزی بشه خودت اذیت میشی اگ واقعا فکر‌میکنی نمیخاد بده اقدام کن بعدش شوهر کردن ک عیب نداره بلاخره ی نیازی هست ک میخاد شوهر کنه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من باور میکنم یه مادر اینجوری باشه. ولی باور نمیکنم با ازدواج کردن یا نکردن من تاثیری تو شرایط روحیه من پیدا بشه

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
2810