خانوما من قبلا سابقه فشارخون بالا داشتم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم 26 سالمه سابقه ژنتیک هم نداریم یهو ی روز سردرد شدید داشتم رفتم بیمارستان فشارم 16 بود رفتم متخصص قلب اکو دادم نوار قلب گرفت همچی اوکی بود ازمایش ادرار و ازمایش کلی دادم هیچ مشکلی نداشتم دکتر قلب گفت ممکنه برای قرص جلوگیری ک چند سال خوردی اینجوری شدی گذاشتم کنار ال دی رو با داروی فشار فشارم تنظیم شد کم کم قرص رو قطع کردم فشارم 12 رو 8 اومد الان دوماهه باردارم دوباره همونجوری شدم چند روزه فشارم بالا میره 13 14 15 سردرد خیلی بدی دارم بعدازظهر باز نوبت گرفتم برم دکتر حالا مشکلم بچس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم میگه برو بنداز بچه رو اینجوری فشارت بالا میره بچه ناقص به دنیا بیاد چی خیلییییی نگرانیم
اینم شد راه حل؟؟؟؟
این همه مادر باردار فشار خون بالا دارن
میری دکتر دارو میخوری
چکاپ منظم داری
علائم هشدار رو هم از دکترت بپرس
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
نمیدونم خودمم داغونم هنوز سونو قلب هم نرفتم خیلی نگرانم خیلی الان دو روزه سردرد دارم یکسره
منم از ۷ هفته داروی فشار رو شروع کردم
نمیگم سخت نیست، ولی مسئله غیرقابل حل شدن هم نیست
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
ن بابا اول من گفتم نمیخام زمانی ک ازمایش مثبت شده بود اون با من دعوا ک چرا نمیخام و فلان الان چند روزه خودش میبینه فشارم بالا میره خیلی نگران شده میگه خدای نکرده ناقص میشه