2777
2789

سلام

چند وقت پیش تاپیک زده بودم گفتم کسی که باهاش تو دوره اشنایی ام همیشه بهم میگفت تک فرزندم و خواهر برادر ندارم ولی از یه طریقی فهمیدم دوتا خواهر کوچیک تر از خودش داره!!! ولی بهش نگفتم که این موضوع رو فهمیدم تا خودش اعتراف کنه... دیشب بالاخره اعتراف کرد چون قبلش داشتم در مورد پنهون کاریو این چیزا حرف میزدم ببینم عذاب وجدان میگیره یا نه .. حالا نمیدونم چه برخوردی نشون بدم یا رابطه رو ادامه بدم یا نه . از طرفی قبل از جدی تر شدن رابطمون هم یه چندبار در مورد چیزای ساده دروغ گفته بود ولی من چشم پوشی کردم . الان همش میگه یه فرصت بهم بده و میدونم اعتمادتو از دست دادی و فلان ولی من روراست بودن خط قرمزمه تو رابطه ( هردو ۲۱ سالمونه ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که دروغ کوچیک گفته بزرگم گفته بنظرم قابل اعتماد نیست مگر اینکه دیگه تکرار نشه که این هم هیچی سندی و.. نیست که ثابت کنه دیگه دروغ نمیگه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
2805

چه دلیلی داره چنین چیزی رو پنهون کنه خب؟!

متاستفانه زندگی با ادم دروغگو خیلی سخته 

تو همیشه شک داری که داره حقیقتو میگه یانه

شرایطش چیه حالا؟ بیشتر ازش بگو

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

پسری که دروغ بگه به درد ازدواج نمیخوره . چرا باید موضوعی شبیه داشتن خواهر رو دروغ بگه😐😐😐

و پسری هم که ۲۱ سالشه به درد ازدواج نمیخوره 

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

چه دلیلی داره چنین چیزی رو پنهون کنه خب؟!متاستفانه زندگی با ادم دروغگو خیلی سخته تو همیشه شک داری که ...

جز این خصلت بدی نداره ، خیلی بهم اهمیت میده و چشم پاکه و مهربونه 

2810