2777
2789
عنوان

کسی اینجا عاشق مرد خسیس شده الان ازدواج کرده باشه پشیمدن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 58 پست
وابستکی ایجاد کرده واسم وگرته هیچیش اونطور نیس بگم خیلی ب دلم میشینه

بخاطر وابستگیت میخوای باهاش ازدواج کنی؟ همین که عقد کردی پشیمون میشی دیگه راه برگشت نداری

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

خواهرشوهرم تا پای طلاق رفت ب خاطر خسیسی شوهرش حتی بهش پول نمیداد لباس بخره میگفت لباس برا چیته همینا خوبن ی بستنی ک واسه بچش میخرید شوهره اینقد حساب کتاب میکرد تا اینکه خواهرشوهرم قهر کرد رفت خونه باباش 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا خنیج ری نیس همش خودش میاد سمتم برا همون باعث درگیری ذهنیم میشه ولی تو خانواده ای بزرگ شده ...

تو الان یه منفعتی براش داری یا ثروتمندین یا حالا مسائل دیگه ولی بعد ازدواج ماجرا عوض میشه 

شایدم بنده خدا ندیده که یاد بگیره واقعا بلد نیستن بعضیا خانواده های خسیسم اهل رفت و آمد نیستن بچه هاشون  آداب و رسوم رو بلد نیستن

خب پس بدتره اون چیزیو سفت چسبیده که تو رهاش کردی

بله درست میگین کاش خدا کمک کنه یکم ب خودم بیتم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
2805
بخاطر وابستگیت میخوای باهاش ازدواج کنی؟ همین که عقد کردی پشیمون میشی دیگه راه برگشت نداری

راس میگین واقعا حرفاتون بهم تلنگر زد

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
حالا هم دیر نشده تمومش کن برهاصلا مرد انرژی مردانش به خرج کردن و لارج بودنشه

دقبلا مردونگی نداره ببخشید فقط هیکل گنده کرده وگرنه مرد نیس حتی تعریفش از غیرت با من فرق داره

خواهرشوهرم تا پای طلاق رفت ب خاطر خسیسی شوهرش حتی بهش پول نمیداد لباس بخره میگفت لباس برا چیته همینا ...

الان جدا نشد

تو الان یه منفعتی براش داری یا ثروتمندین یا حالا مسائل دیگه ولی بعد ازدواج ماجرا عوض میشه شایدم بنده ...

بله منفعتم اینکه جای همه کسو واسش گرفتم بالای صدمو گداشتم ایشون خودش همیشه میگ من کمبود محبت دارم از بجگی و تو جبرانش کردی

مقصر خودمم

راس میگین واقعا حرفاتون بهم تلنگر زد

با زندگیت اینکارو نکن

زندگی انقدر مسائل دیگه داره که وقتی واردش میشی میبینی همه چی عشق نیست

من با مرد خسیس زندگی کردم خونتو میکنه تو شیشه زندگی برات بی معنی میشه اونوقت توام که دوسش نداری فقط وابسته ای اونموقع متنفر میشی و میبینی چه گندی زدی به زندگیت

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
بله درست میگین کاش خدا کمک کنه یکم ب خودم بیتم

برا خودت شبیه سازی کن 

مثلا وقتی میری خرید و از یه چیزی خوشت میاد تصور کن یکی وایساده بغلت و میگه نه بیا بریم گرونه

وقتی یه چیزی نیاز داری و باید تهیش کنه فکر کن یکی هس اذیت میکنه و نمیذاره 

همین باعث میشه بهتر بفهمی چجورین این ادما

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
تو الان یه منفعتی براش داری یا ثروتمندین یا حالا مسائل دیگه ولی بعد ازدواج ماجرا عوض میشه شایدم بنده ...

دقیقا ندیده خانوادت اینطورن

ما تهرانیم اونا دزفولین 

الان جدا نشد

ن ولی چ فایده ماهی سه چار بار قهر میکنه میره خونه باباش اینقد سختی کشید ک قایمکی شوهرش انگشترشو فروخت ک واسه خودش لباس خرید

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
با زندگیت اینکارو نکنزندگی انقدر مسائل دیگه داره که وقتی واردش میشی میبینی همه چی عشق نیستمن با مرد ...

شما جداشدیت

من موندم آدم خسیس به چه امیدی زندگی  میکنه ؟جمع میکنه که چی بشه مگه آخرش قرار نیست بمیره؟ من شوهرم خسیس نیست اصلا ولی بخاطر مادرش از جای که هستیم بلند نمیشه جامون تنگه در حالی که می تونه یه خونه خوب تهیه کنه در حالی که فقط بخاطر مادرش نمیکنه چند بار بهش گفتم که چی پول داشته باشی ولی ازش استفاده نکنی میگه صبر کن در آینده میگم کدوم آینده تو بگو آینده یعنی ۱۰ سال دیگه تو مطمئن هستی من ۱۰ سال دیگه زنده هستم؟اگه نداشتی میگفتم  چیکار کنیم نداری ولی وقتی داری نمیکنی آدم حرص میخوره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
2810