2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نبابابااین قیمتاعمرابدن اگرم باچک بدن مطمن باش خیلی میکشن روش

با ارتش قرارداد بستن مثل اینکه

از دم قسط بدون پیش پرداخت ماهی 3تومن باید بدم تا 3 سال بیستو خورده ای گرم طلا میدن 

نمیارزه بنظرت؟از اونور طلا روز به روز داره گرونتر میشه حداقلش اینه سه سال دیگه این بیستو خورده ای گرم ارزشش شده سیصد میلیون

با ارتش قرارداد بستن مثل اینکهاز دم قسط بدون پیش پرداخت ماهی 3تومن باید بدم تا 3 سال بیستو خورده ای ...

خب بروز حساب میشه دیگه 

ممکنه قیمت طلا سه سال دیگه بشه۲۰ میلیون گردمی ،دیگع اوت قیمت ۲۰ رو حساب می‌کنه و بیشتر طول می‌کشه مگه همه رو یه جا تسویه کنید 

در کل می ارزه 

با ارتش قرارداد بستن مثل اینکهاز دم قسط بدون پیش پرداخت ماهی 3تومن باید بدم تا 3 سال بیستو خورده ای ...

چی بگم‌گلم بااین قیمتاادم میمونه چی بگه ولی انشالله ک ضررنکنی 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه اونزمان طلا هرروز گرون نمیشد الان بخواد اینطوری کار کنه ورشکست میشه

این قسطیلا هم که میگم الان فعلا داره با ارگان ها کار میکنه از دوسه ماه دیگه عمومی میکنه 

بیستو پنج گرم بهت طلا میده توی سه سال هم باهات تسویه میکنه

😁😁 نمیخوریم والا پول نداریم اولا ۵ هزار ۱۰ هزار ۵۰۰ هزار هر چقد دوس داشتیم قسط می‌دادیم الان میگه ...

چقدر پسر عموت دیگه پروهه طلا هی افزایشیه حق داره چون ضرر میکنه قسطی