2777
2789

من قبل ازدواج یکیو دوست داشتم پسره همسن خودم بود خیلی همدیگه رو دوست داشتیم ولی به خاطر عقاید مزخرف خانوادم نتونستیم ادامه بدیم و کات کردیم خانواده ام توقع داشتن پسری که هنوز ۱۸. ۱۹ سالش بیشتر نیست بیاد خواستگاریم 

ولی خب جفت مون سن مون کم بود 

منم میرفتم دانشگاه 

خانوادم خیلی بلا سرم آوردن ب خاطر اینکه باهاش دوست بودم کلی کتک می‌خوردم سیمکارتمو شکستن هرجا میرفتن من خونه بودم در خونه رو از روم قفل میکردن تا یه جایی پیش رفته بود که میخواستن تعقیبم کنن ‌‌.گذشت واسم شهریور امسال خواستگار اومد 

منم ب بابام گفتم نمیخوام فعلا ازدواج کنم بابام گفت من برم تحقیق کنم خوب باشه حق نداری رو پسره عیب و ایرادی بذاری 

چون یکیو دوست داشتم شوهرم دادن که اون از سرم بیوفته خلاصه دوماهه تو عقدم 

دیروز از وقتی رفتم دانشگاه واسه اولین بار بابام اومد دنبالم یکم دیر کلاسم تموم شد 

بابام شک کرده بهم سوال پیچم می‌کنه فک می‌کنه من هنوز با کسی هستم 

دیشب داشتم تو اتاق با شوهرم حرف میزدم ساعتای ۱۱ اینا بود مامانم پیام داد گفت زود تمومش کن وگرنه بابات میخواست بیاد بزنتت من نذاشتم.

من به خاطر کارم سرم تو گوشیه ولی ب غیر از شماره شوهرم و خانواده ام و خانواده شوهرم شماره هیچکس دیگه تو گوشیم نیست نمی‌دونم چیکار کنم حالم خیلی بده 💔💔😞

۱۹ سالمه میگن درستو ول کن برو کار کن 

قسط وام ازدواجتو بده....انگار من به دست و پا شون افتادم گفتم الا و بلا همین الان شوهر میخوام

سرنوشت خواهر شوهر منو داری انشالله آینده ات روشن باشه 

منم ناراحتم که تو این نسل مزخرف و آدم فروش بدنیا اومدم کاش یه ذره فقط یه ذره اخلاق عموم رو بابام داشت 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شرایطط واسه ازدواج چجوریه زودتر شوهرتو ترغیب کن برین سر زندگی تا از درس و دانشگاهم بازت نکردن

من شوهرم هیچ مشکلی نداره با درس خوندنم خودش هم گفت هرچقدر دوست داری بخون شوهرم هم فهمیده مامانم و خانوادم منو اذیت میکنن خودش میگه سعی میکنم سر یکسال ببرمت سر خونه زندگیمون 

نمونه خانواده تاکسیک ایرانی که کم هم نیستنولی شما نسل جدید چرا کوتاه میاین؟

مجبوریم بخدا خسته شدیم بسکه واسه طبیعیییی ترین و ابتدایی ترین نیاز هامون جنگیدیم گاهی باید فرار کرد

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

فکر نمی‌کردم دیکتاتورتر از خانواده‌ی من وجود داشته باشه... نمی‌دونم ولی اگه شوهرت واقعا آدم خوبیه قبلی‌ها و بعدی‌ها رو فراموش کن و تلاش کن تا زودتر مستقل شی و بری خونه‌ی خودت. تو خانواده‌‌های اینجوری یا باید اعصابت داغون شه، یا هم زودتر به یه شیوه‌ای مستقل شی. من بخاطر دانشگاه اومدم یه شهر دیگه ولی خب متاسفانه خیلی از دخترها حتی همین حق رو هم ندارن. 💔

نمونه خانواده تاکسیک ایرانی که کم هم نیستنولی شما نسل جدید چرا کوتاه میاین؟

من یه بار یه جوری از مامانم کتک خوردم که کمرم هنوز که هنوزه درد می‌کنه و درست نمیتونم بشینم و یه بارم نزدیک بود خفه ام کنه با دوتا دستاش 

من شوهرم هیچ مشکلی نداره با درس خوندنم خودش هم گفت هرچقدر دوست داری بخون شوهرم هم فهمیده مامانم و خا ...

خب توهم هعی ترغیبش کن تاجایی میتونی حمایتش کن سر ی سال بری 

مجبوریم بخدا خسته شدیم بسکه واسه طبیعیییی ترین و ابتدایی ترین نیاز هامون جنگیدیم گاهی باید فرار کرد

کلمه درستی نیست ولی سلیطه بازی در بیارین

اگه بشینین و به هر حرف پدر و مادر گوش کنین که نتیجه‌ش میشه روح و روان داغون

اصلا کسی حق نداره کسی رو به زور مجبور به ازدواج بکنه به اسم صلاح و مصلحت

پدر و مادر حق ندارن از وظایف مالیشون شونه خالی کنن

اونا شما رو به دنیا اوردن با خواست و اراده خودشون

تا اخرین لحظه عمرشون موظف هستن شمارو ساپورت مالی کنن

خب توهم هعی ترغیبش کن تاجایی میتونی حمایتش کن سر ی سال بری

اوکی ولی به قول اون آهنگه که میگه: میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست ...

داغشو به دلم گذاشتن

کلمه درستی نیست ولی سلیطه بازی در بیاریناگه بشینین و به هر حرف پدر و مادر گوش کنین که نتیجه‌ش میشه ر ...

والا من که یکیو دوست داشتم ب جای حمایت کلی بلا سرم آوردن حتی مامانم چندین بار تهدید کرد و روم چاقو کشید و گفت ب خاطر بی حیایی سرتو میبرم 

من یه بار یه جوری از مامانم کتک خوردم که کمرم هنوز که هنوزه درد می‌کنه و درست نمیتونم بشینم و یه بار ...

مقابله به مثل میکردی

ببین بعضی بچه ها واقعا بدن و پدر و مادر رو به جنون میرسونن. اینجور مواقع شاید بشه رفتارای ناهنجار پدر و مادرو یه مقدار توجیه کرد

ولی به خاطر دلائل مسخره و اینکه بخوان حرف خودشونو به کرسی بشونن، حق ندارن به بچه‌شون دست بزنن. چه برسه به زدن

کلمه درستی نیست ولی سلیطه بازی در بیاریناگه بشینین و به هر حرف پدر و مادر گوش کنین که نتیجه‌ش میشه ر ...

عزبزم بعضی چیزا تو حرف اسونه زندگی همیشه مث فیلما نیس

والا من که یکیو دوست داشتم ب جای حمایت کلی بلا سرم آوردن حتی مامانم چندین بار تهدید کرد و روم چاقو ک ...

خب وقتی میدیدی همچین خانواده ای داری چرا دستتو رو کردی براشون؟

لازم بود خانوادت بفهمن با یه پسر دوستی؟

چرا سیاست ندارین؟

2810