2777
2789

من بعد زایمان خونه خودمم

یخچالو پر کردم 

غذاهایی که مامانم میپزه رو من بهش بگم یا خودش میپزه ؟؟؟یعنی برای شما چجور بود

مامان من خیلی معذبه الانم گیر داده من برم خونشون مثل سری قبل ولی خونه مامانم اپارتمانه 

پسرم بدو بدو خیلی داره

خونه خودم راحتترم

الانم از خودش میپرسم میگ غذا روز اولو از خونه خودم میارم بقیشم خدا بزرگه

نمیدونم چکار کنم اصلا دست به کابینتا و یخچال نمیزنه مطمئنم😕😕😕سه چهار روز بیشترم نمیمونه

یخچالمم با اینکه ساید ۳۴ فوته سبزی ها و گوشت و مرغ و یسری چیزا گذاشتم پر پره جا نیست غذا بپزم فیریز کنم گشنه نمونیم حداقل🫥🫥🫥🫥🫥

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ک اومدم خونه کسی نبود خودم غذا میپختم گاهیم غذای بیرون

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مادرت چرا خونه شما راحت نیست؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک اومدم خونه کسی نبود خودم غذا میپختم گاهیم غذای بیرون

اخه فکر نکنم بتونم 

چجوری خم شم شکم بریدست🤕

شایدم بشه نمیدونم

چجور اشپزی کردی شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

خب بنده خدا مامانت که هست، بگو فلان غذا رو بپز لطفا... اگه چیزی هم خواست بهش بده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اخه فکر نکنم بتونم چجوری خم شم شکم بریدست🤕شایدم بشه نمیدونمچجور اشپزی کردی شما

سخت بود ولی شد منم سزارینی بودم

تازه یکی از بچه هام ی ساله و نیمه بود یکیش نوزاد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مادرت چرا خونه شما راحت نیست؟

اصلا راحت نیست 

بیاد خونه ما هیچی نمیخوره 

دست  بجایی نمیزنه

اصلا خوشش نمیاد از مال بچش چه دختر چه پسر بخوره

سالی یبار شام میان اونم با اصرارررر همسرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عروس منم بارداره خونشون خیلی پله داره خونه مادرش زیاد نمیره 

به نظرتون بعد زایمان بیارمش خونه خودم؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
عروس منم بارداره خونشون خیلی پله داره خونه مادرش زیاد نمیره به نظرتون بعد زایمان بیارمش خونه خودم؟

خواستید پیشنهاد بدید بهش چون بچه غربالگری داره زردی داره مدام ادم باید بره بیاد پله سخته

اصلا راحت نیست بیاد خونه ما هیچی نمیخوره دست بجایی نمیزنهاصلا خوشش نمیاد از مال بچش چه دختر چه پسر ...

ادم خونه بچش راحت نباشه کجا میخواد راحت باشه 

منم یه مادرم خونه دخترم میرم خودم همه کار میکنم همچنین خونه عروسم (البته خونه عروس به یخچال وکابینت دست نمیزنم)

خودم پختم مامانم فقط روز اول بچه رو برد حموم گفتم نمیخواد بمونی برادرام خونه گشنه میموندن روشونم نمیشد بخوان بیان خونه من هر روز ..فردای مرخصی درحال جاروبرقی کشیدن وغذا پختنو بچه داری بودم🫡😮‍💨سزارین شدم

عروس منم بارداره خونشون خیلی پله داره خونه مادرش زیاد نمیره به نظرتون بعد زایمان بیارمش خونه خودم؟

پیشنهاد بدید بهش که خیلی خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواستید پیشنهاد بدید بهش چون بچه غربالگری داره زردی داره مدام ادم باید بره بیاد پله سخته

خودش خونه ما راحتتره ولی میترسم مادرو خواهرش راحت نباشن

[QUOTE=361200869]اصلا راحت نیست  بیاد خونه ما هیچی نمیخوره  دست  بجایی نمیزنه اصلا خوشش نمیاد ...[/QU

چه عجیب 

خوب کار مادرت اشتباهه 

بیاد شاد و خرم دور همی غذای زائو جدا درست کنه غذای خودش و داماد و نوه هم جدا 

نوه جدید اومده باید خیلی گرم و صمیمی باهم رفتار کنید 

ماشاالله میگی همه چی هم پر کردی تو یخچالت 

خودم پختم مامانم فقط روز اول بچه رو برد حموم گفتم نمیخواد بمونی برادرام خونه گشنه میموندن روشونم نمی ...

منم داداش مجرد دارم و بابام هست 

فک کنم سه چهار روز مامانم بمونه

من اگر یخچالم جا داشت  تو این چهارروز غذا فیریز میکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35