2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم یعنی بعدش دیگ خشک شد پماد نزنم ؟و اینکه گفت آب نخوره باید حتما از نی استفاده کنم ؟؟

بله تا ۳ روز اصلا اب نخوره بهش از نی هم استفاده کن 

نه بعدش که خشک شد نمیخواد پماد بزنی

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
2805
مررسی خداکنه خوب بشه نیاز به ترمیم نداشته باشه چون خیلی درد داشت

نود درصد مواقع نیاز به ترمیم داره مگر اینکه خودت یه رنگ ملیح و کمرنگ بپسندی و نخوای ترمیم کنی

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
من تتو کارم تا ۲۴ ساعت ورم داره یکم تا ۳ روز روزی ۳ بار پماد بزن

رنگش تا چند ماه میمونه؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

من تتو کارم تا ۲۴ ساعت ورم داره یکم تا ۳ روز روزی ۳ بار پماد بزن

سلام ببخشید من یه سوال دارم 

بن مژه باعث ریزش مژه نمیشه؟ 

خیلی درد داره  ؟ یا مثل ابرو هست ‌ من ابروهام خیلی درد داشت مدام وسط کار  بی حسی میزد 

بعد ببخشید موندگاریش چقده؟

خیلی ممنون

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
2810