2777
2789
عنوان

مادرشوهر شمام اینجوره😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 29 پست

اندازه اینذار چاق تر شی من الان دارم خودم میکشم بیام زیر ۷۰هم قدتم سخته وزن کم کردن

البته دو شکم زاییدم

الان خوبی شما 

تا عید عروسی داریم باید بشم ۶۷

لباسم تنگ شده زمان کرونا خریدم کلی پول دادم الان ۷۲هستم پنج کیلو کم کنم عالی میشم اندازه قبلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد خودم افتادم، دخترم بدنیا اومدنی ماشالله بالای ۴ کیلو بود و تپلی بود، البته الان برعکس لاغر شده

بعد همسرم زنگ زد به مادرش خبر بدنیا اومدن بچه رو بده و از ذوقش وزن بچه رو هم گفت،  اونم گفت اینقدر زنت تو بارداری خوروندی که بچه اینقدر چای بدنیا اومده 😂😂😂

2805
بابابخداماعروسا منتطریم مادرشوهر یه حرفی بزنه جبهه بگیریم شاید ب شوخی گفته حالا ب خدااگ مادرخودمون ه ...

نه آخه میدونی چجوری بود طرز گفتن و ایناش فرق می‌کرد، قبلا هم بهم گفت موهات زرد کردی عین سگ شدی ولی من به دل نمیگیرم همینجوری میام اینجا ببینم کسی هست مادرشوهرش مثل من باشه یا نه

نه آخه میدونی چجوری بود طرز گفتن و ایناش فرق می‌کرد، قبلا هم بهم گفت موهات زرد کردی عین سگ شدی ولی م ...

ببین ازمادرشوهرمن بخداعفریته ترنیست بشینم برات تعریف کنم گریت میگیره ولی من یه مدته دایورتش کردم ارامشم بیشتر شده توهم همینکارو کن ولی خدایی چقدربیشوره بهت گفت موهاتو

2810