2777
2789
عنوان

مشهدیم و خ استگار زاهدانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مگه من چی گفتم عزیزم؟ این دوستمون گفت عرب شیعه سنی شده اونم با تحقیق. منم میگم امکان نداره.نگفتم ...

ما خودمون ک عرب شیعه بودیم عوض کردیم سنی شدیم شما بهتره دخالتی تو دین بقیه نداشته باشی 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

یه نمونه‌شو بگو

امام مهدی رو میگید امام زمان یا صاحب عصر و زمانه بنظرتون این حرف شرک نیست ایا؟فقط خداس ک صاحب عصر و زمانه

خیلی چیزا هستن ک تو این سایت مجاز نیست بگم😊

2805
ما خودمون ک عرب شیعه بودیم عوض کردیم سنی شدیم شما بهتره دخالتی تو دین بقیه نداشته باشی

چه جالب

خب اون دوستمون که جواب نداد. شما درمورد شاب امرد چی داری که بگی؟ فقط محض یادآوری توی صحیح بخاریه. یعنی صحیح ترین کتاب شما سنیا. 

امام مهدی رو میگید امام زمان یا صاحب عصر و زمانه بنظرتون این حرف شرک نیست ایا؟فقط خداس ک صاحب عصر و ...

آقا صاحب الزمان در مذهب ما هاد هستن. طبق این آیه

إِنَّمَا أَنْتَ مُنْذِرٌ ۖ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍ

دیگه چی داری؟ 

آقا صاحب الزمان در مذهب ما هاد هستن. طبق این آیهإِنَّمَا أَنْتَ مُنْذِرٌ ۖ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍدیگ ...

ولی خدا نگفته مهدی رو جای من بذار و اونو بپرست 

بهتره بات حرف نزنم و توام اینجا زر اضافه نزنی بمون ب اعتقاداتت و کاری ب اعتقاد بقیه نداشته باش اگرم زیاد قران و حدیث های اهل بیت رو خوندی فکرکنم بهت یاد داده باشن تو دین بقیه دخالت نکنی

ولی خدا نگفته مهدی رو جای من بذار و اونو بپرست بهتره بات حرف نزنم و توام اینجا زر اضافه نزنی بمون ب ...

ما هیچوقت آقا صاحب‌الزمانو جای خدا نذاشتیم. یه جا بیار که بزرگان ما گفته باشن حضرت حجتو بپرستین. فقط یه جا بیار من همین الان سنی میشم😁

چه جالبخب اون دوستمون که جواب نداد. شما درمورد شاب امرد چی داری که بگی؟ فقط محض یادآوری توی صحیح بخا ...

همین امثال شما هستن ک بین شیعه و سنی تفرقه می‌اندازن واقعا متاسفم براتون...

ولی خدا نگفته مهدی رو جای من بذار و اونو بپرست بهتره بات حرف نزنم و توام اینجا زر اضافه نزنی بمون ب ...

ایشون از همون اول بحثش فقط سنی بودن بود😅انگار خودش کلا مشکل داره برای اینا هرچقد حدیث یا آیه بیاری باز حرف خودشونه بهتره کلا بیخیال بشی این مدل آدما هیچوقت منقرض نمیشن بهتره کلا ویلشون کنی خوش باشن با تحقیقاتشون😂😂😂

بحث این تاپیک ربطی ب سوال های شما ندارع برو با عالم های سنی تبادل نظر این اینجا جای این حرفا نیست

خب از کجا پیدا کنم؟ بعدشم عالم سنی که نمیاد با من بحث کنه. اونا از علمای شیعه هم فراری هستن🤦‍♀️

خب از کجا پیدا کنم؟ بعدشم عالم سنی که نمیاد با من بحث کنه. اونا از علمای شیعه هم فراری هستن🤦‍♀️

والا ما ندیدیم فراری باشن اتفاقا زیاد هم بحث کردن و هیچوقت ب نتیجه ای هم نرسیدن ک مثلا یکی نتونه جواب اون یکیو بده عالم هم زیاده بگرد پیدا کن حتمن جواب سوالهاتونو میدن

والا ما ندیدیم فراری باشن اتفاقا زیاد هم بحث کردن و هیچوقت ب نتیجه ای هم نرسیدن ک مثلا یکی نتونه جوا ...

زنگ بزن شبکه کلمه اونجا هم پخش زنده هست بقیه کلیپ ها هم هستن ک تبادل نظر کردن حتمن حتمن نگا کن

2810