2777
2789
عنوان

عکس مانتو میزارم بگید برای چه سنی خوبه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست
والا ۴۰ ساله عمرا ازین چیزا بپوشهمادرشوهر من بالای ۶۰ هس،،ازین شیکتر میپوشه ،محجبه م هست

خیلی زشت بودن بخصوص واسه این سن ،این خواهر خر من نمیفهمه ،بی سلیقس 🤕

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

استارتر اینا هیچکدوم مناسب سن شما نیست

واسه من نیست خواهرم میخاست بخره که خدا رحم کرد منصرف شد😄

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه زود پاکش کردی

بزارم ؟؟؟

مونده ب سلیقه ها دیگه من خیلی ها و دیدم حتی خانم 30 ساله هم پوشیده متفاوت هستن سلیقه ها

شما چ خوشگلین 

عکستون رو دیده بودم 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

2805

عکس گذاشتم باز😩😵‍💫

شما چ خوشگلین عکستون رو دیده بودم

عزیزمممم ممنون چشماتون خوشگل میبینه 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

عزیزمممم ممنون چشماتون خوشگل میبینه

عزیزمی 

تو ی تایپک عکستون رو گذاشتین واقعا خیلییی خوشگلینننننننننننننننننن واقعاااااا

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

ممنون آره از این مانتو ها الان تو بازار زیادهولی قشنگ ترشم هست

دیگه نخرید بلطف دوستان .مناسب سن خواهرم نیست ۲۷سالشه ،بچه نداره هنوز 😶

کاری خوبی کرد منصرف شد.

الان رفته پرو یکی دیگه بپوشه ،منو آورده نظر بدم به حرفمم گوش نمیده ☹️😤

2810