2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 157880 بازدید | 1487 پست
اسی کاری به موضوع تاپیک تون ندارم اما آفرین که اینقدر صبور و مؤدب و با شخصیتی ♥️🌷

مچکرم از لطفت عزیزم ، خانومی از خودتونه❤️🙏🏻

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل بعد از ده سال یه مهمونی دادی و خواهر شوهرت برای بار اول و احتمالا آخر اومده خونه ات ظرفا را میذاشتی داخل ماشین ظرفشویی نه اینکه خودت بنشینی ظرف ها را بشورن خشک کنن بذارن داخل کابینت 

بعد هم بیان بشینن روی ماه شما را تماشا کنن یه چایی هم بهشون تعارف نکنی بدون هیچ پذیرایی... 

غذا مشکلی نداشته رفتار و پذیرایی میزبان مشکل داشته ... 

خانم عزیزم ما بی دعوت نرفتی یکککم ماه پیش قرار شد بریم خونشون ، یک مااااه!هفته قبل رسمی پیام داد دوب ...

اسارتر اون شام که موضوعش حل شد که تو ذهنتون بود و واقعا سالاد الویه بخدا غذای ارزونی نیست در مورد بشقاب و این چیزا که گفتید ببینید شما میگی هفته قبل دعوت کرده ایشون شاید مشکلی بحث با شوهر یا خانواده خودشون پیش اومده و طبق گفته شما تو این ده سال مهمونی نداده و مجبور بوده بالاخره انجامش بده من حسم میگه ایشون مجبور شدن چون غذا هم ار بیرون سفارش دادن.وقتی آدم ناراحت یه موضوعی هست واقعا مغزش هنگ میکنه بهش حق بدید وگرنه هر کسی در مورد بشقاب و قند اطلاع داره من مطمئنم ایشون ناراحتی واسشون تو همون روز پیش اومده و نمیتونستن کاری کنن چون مجبور بودن بالاخره دعوتتون کنن

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

2805
اسارتر اون شام که موضوعش حل شد که تو ذهنتون بود و واقعا سالاد الویه بخدا غذای ارزونی نیست در مورد بش ...

من خودمم گفتم حدسم همینه و با توجه از شناختی که از شخصیت جاریم داریم حتما مسئله ای بوده براش اون شب 

ولی چون تعجب کرده بودم این تاپیک رو زدم و همه نظرات رو خوندم تا از زاویه های مختلف نگاه کنم ببینم واقعا نظر بقیه چیه🌸

من خودمم گفتم حدسم همینه و با توجه از شناختی که از شخصیت جاریم داریم حتما مسئله ای بوده براش اون شب ...

نه من اصلا شما رو قضاوت نکردم  حسم بهم میگه یا با شوهرش مشکل پیدا کرده همون روز یا خانواده خودش ولی من بیشتر میگم از سمت شوهرش بوده با توجه به نوع پذیراییش .گفتم بهتون بگم شاید جواب سوالتون رو بگیرید.بعضی زن و شوهر ها بحثشون باشه وقتی مهمون میاد اصلا متوجه نمیشه و شاید بنده خدا واقعا ذهنش درگیر بوده و سردرگم شده بوده

نه من اصلا شما رو قضاوت نکردم حسم بهم میگه یا با شوهرش مشکل پیدا کرده همون روز یا خانواده خودش ولی ...

ممکن همینطور باشه که شما میگید 

مرسی از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که بهم دادید بدون قضاوت و کاملا منطقی❤️

ممکن همینطور باشه که شما میگید مرسی از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که بهم دادید بدون قضاوت و کاملا من ...

فدات عزیز🌺🌺

چه زن بی عرضه ای بود حالا اگه وضعشون خوب نبود اوکی بود ولی وقتی وضع مالیشون خوب بود شماهم که بعد این همه سال برا اولین بار رفتین خونش بنظرم باید یه سفره خوب پهن میکرد حالا هر ناراحتی که داشت نباید اونطور میزبانی میکرد

دقیقا دقیقا دقیقا.چرا موضوع به این شفافی،بازم همه یه چیز دیگه میگن؟؟

مثه جاری هستن،دارن توجیه میکنن

نتیجه دیگه میشه گرفت؟؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
وقتی ماهانه و با قرعه کشی میرن خونه ی هم اسمش مهمونی نیست مهمونی زمانی هست که کسی خودش تصمیم بگیره د ...

باشه ،،این،نتیجه گیری،شماست

اما جاری بهتره دیگه نره مهمونی 

توجمع رفتن شعوراجتماعی میخاد

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بشقاب که میگی چند نفری یوی گذاشته درواقع  براپوسته  شکلات گذاشته  چون گفتی فقط شکلات تعارف کردن  دلیل نداشته برا یه شکلات جلو هر نفر یه بشقاب بزاره 

درمورد شام اتفاقا کار خوبی کرده نگاه کن شما اسمتون دراومده گفتی امادگی نداری چون‌مهمونی هزینه و انرژی زیاد میخواد ایشون با اعتماد بنفس قبول کرده و ساده برگزار کرده همین باعث میشه اسم شماهم دربیاد خودتون اذیت نکنید و هدف دورهمی باشه..

اما نکته منفیش این بوده که با افتخار گفته از بیردن تهیه کردم این یکم ممکنه بی احترامی محسوب بشه هر چند زیاد مهم نیست ممکنم هست بی منظور گفته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
2810