2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 120535 بازدید | 1295 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوری میگم بلکه از دل اسی دربیاد والا خودمم میدونم چی ب چیه

من ناراحت نیستم قربونت برم با یک بار ظرف شستن که آدم نمیمیره فقط به نظرم رفتارشون بی احترامی نه به منه تازه عروس ، بلکه به خواهر شوهر های میانسالم بود ازین دلگیر شدم

و کلا بیشتر متعجب بودم تا ناراحت🫠

بعنوان یه خانم متاهل متنفرم ازاینکه کسی شکمش رو عزیزتر از هرچیز دیگه ای بدونه ..چرا خودتونو به زور قرعه میندازین تو خونه زندگی بقیه شما فقط ظاهر و وضع مالی خودشونو می‌بینید اما خبر ندارید تو عمق زندگی بقیه چه خبره .من خونه هیچکس بجز خودم و مادرم غذای آنچنانی نمیخورم یعنی اصلا بهم مزه نمیده معدم رو هم از شب قبل خالی نمیذارم واسه اینکار برام عجیبه هر ماه یکی دوبار چنان تاپیک چیپی میبینم که یه مرغ پخت واسه ده نفر .قند نداشت .میوه نداشت .بشقاب نداشت. الویه داد!!!اگر قصدتون شب نشینی و دورهمیه که این چیزا نباید به چشم بیاد اگه رصد کردن ریزکاریای زندگی بقیه ست خدا به داد اطرافیانتان برسه

ما شده خونه پدرشوهرم تخم مرغ زدیم دور هم جاریم موقع اسباب کشی من نون پنیر و چای و خرما واسم فرستاد ولی خداشاهده اینقدر واسم ارزشمند بود فقط محبت دیدم نه مدل و نوع غذا رو

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

2805
بعنوان یه خانم متاهل متنفرم ازاینکه کسی شکمش رو عزیزتر از هرچیز دیگه ای بدونه ..چرا خودتونو به زور ق ...

جوابش خیلی طولانیه و من نزدیک به دویست بار نوشتم ولی به نظرم شما فقط با خوندن خود تاپیک این متن رو برام نوشتید.

کاش بخاطر شکم پرستی گفته بودم دلم نمیسوخت...❤️

جوابش خیلی طولانیه و من نزدیک به دویست بار نوشتم ولی به نظرم شما فقط با خوندن خود تاپیک این متن رو ب ...

عزمزم من اصلا صفحات تاپیکو نخوندم اما تو کامنتم به شما اشاره نداشتم گفتم هر ماه چندبار این نوع تاپیکها زده میشه و همش از شکم می‌نالند 

متأسفانه ما کسی رو تو فامیل داریم همییییشه داره برای شکم حرص میزنه من بخاطر همین نوع رفتار خونه کسی زیاد از حد نمیخورم مبادا یک درصد شبیه اون باشم اگر تو کامنتم احساس کردین به شما توهین شد متاسفم قصد بدی نداشتم

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

عزمزم من اصلا صفحات تاپیکو نخوندم اما تو کامنتم به شما اشاره نداشتم گفتم هر ماه چندبار این نوع تاپیک ...

آخه اصلا بحث من غذا نبود که بگید بخاطر شکم گفتم 

شما توی کامنتتون منو خطاب قرار دادید احتمالا سوءتفاهم شده گلم❤️

طبق تجربه من اینا اگه حقیقت داشت همون اول میگفتنه بعد اینکه بهش بتوپن بگه از اول تا ۵ ۶ صفحه که خوند ...

درستهشما ظاهرا صددرصد مطمئنید  دروغ میگه.به جای پذیرش قضاوت نادرستتون 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

من چی بگم تو اوج وام و قرض مجبورمون کردن بخاطر همین رسم دورهمی های نوبتی شام بدیم ۱۲میلیون پامون افتاد.من سره همین خرجها سعی میکنم تو دورهمیای شام‌نشینی شرکت نکنم چون میدونم نوبت به ما هم میرسه .مهمونا هم خیلی پرتوقع شدن نمیشه سرویس ندی بهشون

چقدر حمله کردید به این بنده خدا 

خب انتظار نداشته اولین بار میره نه میوه باشه یبار چایی ظرف و ظروف کم 

من یه مهمون یهوییم بخواد بیاد میوه حالا معمولی هم یه نوع هم شده میذارم دیگه 

اما 

برای من عجیب تر از پذیرایی این بود که چطور تو این ده سال کسی خونشون نرفته خیلی عجیبه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
2810