2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 158054 بازدید | 1487 پست

ببخشید برا چی تعجب کردین از نوع پذیراییشون 

خوب بقیه هم ماکارانی وکوکو دادن دیگه ...اگه بقیه سنگین برگزار میکردن واینا این مدل بود بد بود الان بنظرم زیاد ناجور نبوده...خاستن سخت نگیرن دیگه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون کاربری که اسی بدبختو ول نمیکنه و یه تنه استارتر بدبختو به رگبار گرفته .

چه گیری دادی دوست عزیز 

بنظر منم خیلی زشته بعد ۱۰ سال یبار خونم مهمون دعوت کنم شام سالاد الویه با سوپ بدم اونم مشقابم کم باشه .

حتی چایی که هیچ زحمت و خرجی نداره  زورم بیاد بیشتر از یبار بیارم 

بعد جالب اینه  پانشم ظرفامو جمع کنم  و مهمونا بشورن 

خدایی کارش خیلی بد بوده 

اتفاقا چند وقت قبل یکی تاپیک زده بود که خونه ی اقوام دعوات بودیم کشک بادمجون با آش داده بود..کلی هم ...

استرس گرفتم واقعا به نظرتون آنقدر شامم بد بوده؟! 

باید برم با شوهرم دعوا کنم ، اون پیشنهاد داد😭😂

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
من خودم اصلا دوست ندارم غذایی غیر پلو بدم به مهمون ولی چون قرار بر غذای غیر پلویی ‌ ساده بود میخواست ...

احتمالا جاریتونم همین فکرو کرده غذاش درحد غذای شما بوده که باز از کوکوخیلیی بهتره من آش سوپ الویه کشک بادمجون و دوسدارم اما کوکو رو خونه خودمون اصلا درست نمیکنم دوست ندارم شاید براهمین بنظرم خوب نیس 

به هرحال این دوره ها معمولا یه دور ک برگزار میشه کنسل میشه چون چیز جالبی نیست آخه و یه حرفی از توش در نمیاد یا چند نفر ناراضی آن همیشه

استرس گرفتم واقعا به نظرتون آنقدر شامم بد بوده؟! باید برم با شوهرم دعوا کنم ، اون پیشنهاد داد😭😂

نه استرس چی 

شما اگه اولین پذیرایتون بود بله زشت بود  ولی اگه برای بار چندم بوده نه زشت نبوده

احتمالا جاریتونم همین فکرو کرده غذاش درحد غذای شما بوده که باز از کوکوخیلیی بهتره من آش سوپ الویه کش ...

اصلا من با غذا مشکل ندارم 

باور کن اینو بار ها نوشتم ، اگر پنیر و نون هم پذیرایی میکرد من همینقدر قاطع میگفتم زحمت کشیده و تشکر میکردم

من الویه رو فقط بخاطر ترکیبش با سوپ برام عجیب و که مثال زدم 

نه استرس چی شما اگه اولین پذیرایتون بود بله زشت بود ولی اگه برای بار چندم بوده نه زشت نبوده

نه من اولین بار خودم به مناسب خونه نویی دعوت کردم همه رو وسه تا خورشت و دسر و.. درست کردم تقریبا اسفند ماه پارسال

عزیزم جاری شما خسیسه. و بی‌توجه به اقوام شوهر .تمام .

اگه با خانواده شما مشکل داشت تو مهمونیا که از طرف شما دعوت میشد شرکت نمیکرد .

اگه زوری توی قرعه کشی اومده خودشم توی مهمونیا شرکت نمیکرد .هر رفتی یه آمدی هم داره .

کلا هم خسیسه هم ازون دسته آدماست که نسبت یه قوم شوهر بی تفاوت هستن و محل نمیدن ...

دیگه باید زودتر می‌شناختیشون توی این ۱۰ سال که کسی رو دعوت نکرده.....من جای شما باشم نه میرم نه دعوت میکنم.

2810