2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 155743 بازدید | 1467 پست

من خیلی به مهمون و مهمون داری حساس هستم 

واقعا وقتی یه جایی سالی یک بار یا چند سال یک بار میری باید پذیرایی خوبی داشته باشه 

هیچ کس از اطرافیان ما حداقل نیست که وضع مالیش جوری باشه که از پس یه مهمونی برنیاد 

یه ظرف میوه و یه غذای رسمی مثل زرشک بلو با مرغ یا قورمه سبزی با سالاد حداقل یه پذیرایی برای مهمان هست 

من اصلا نمیتونم بپذیرم یکی من رو دعوت کنه بعد جلوم الویه بزاره 

مگر تولدی چیزی باشه که خوب شرایطش فرق داره 

یا خونه دوستی کسی بری برای اینکه فقط کنار هم باشین که گپ بزنید وگرنه پاشی آماده بشی بری مهمونی با بچه و شوهر بعد یه میوه و شام جلوی آدم نگذارند خیلی زشت 

خودم هم مهمون دعوت می کنم حداقل دو مدل غذای مجلسی 

اون هم حداقل سوپ و سالاد. و کیک مرغ و دسر درست می کنم با اینکه شاغل هم هستم ولی میگم مگه طرف میخواد هر روز بیاد خونه ام 

اتفاقا کیف هم می کنم دارم غذاها رو براشون آماده می کنم چون میگم مثلا فلانی قورمه دوست داره اون یکی عاشق کیک مرغ های من 

خب وقتی برگشت پاگشا میکرد بنژرم این موضوع هم ناراحتی دارهحالا تو مهمونی برخوردش چجوری بود؟میشد فهمید ...

نه اصلا همینش عجیبه

من اصلا توی خط خاله زنک بازی نیستم خیلی محترمانه با خانواده شوهرم ارتباط دارم و با جاریم خیلی رابطه خوبی داشتم و چون بزرگ تر بود همیشه به نوعی تحویلش می‌گرفتم 

ولی پاگشام نکرد مادرم گفت شاید یادشون رفته یا بسته هر دلیلی شرایطشو نداره . ولی هیچوقت چیزی نبوده که بگم ناراحتی کردم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خاستم بگم حالم بهم خورد از پذیرایی کردنش

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

نه اصلا همینش عجیبهمن اصلا توی خط خاله زنک بازی نیستم خیلی محترمانه با خانواده شوهرم ارتباط دارم و ب ...

افرین که اینهمه خانومی 

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

2805
نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

چطور رسم دارن ماهی یکبار خونه همدیگه میرید شام که چند ساله اینا ازدواج کردن ولی دفعه اوله خونشون رفتید !!!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
فقط اینایی که گفتن جاری همه کاراش اوکی بوداگر خودشون همچین بلایی سرشون بیاد دهن طرف رو سرویس میکنن � ...

آخه برام عجیبه بعضیا اصلا نمیخونن من چی میگم همش منو متهم به بی اخلاقی میکنن و می‌خوان فقط منم مقصر جلوه بدن 🫠

داره باورم میشه بعضی خانم ها لذت میبرن ازین که با استارتر مخالفت کنن و بحث کنن و ناحق بدونشش

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

به نظر منم عجیب بوده،احتمالا آدم خسیسی هست ،اسی اصلا چطور دوتا برادر ده سال خونه ی هم برای وعده غذای ...

اصلا عجیب نیست 

من ۱۰ ساله ازدواج کردم همسرم فرزند آخره و ۴ تا برادر شوهر دارم 

خونه ی سه تاشون رو تا حالا ندیدم اونام نیومدن البته فقط عروسیم دیدمشون 

خونه یکیشونم بعد ۳ سال از ازدواجم دعوت کرد

پارسال مهر هم همون یکی که منو تو این ده سال چند بار دعوت کرده و من هر بار بازدیدش رو دادم گفت ما رو دعوت کن و اونیکی جاری رو هم دعوت کن ( یعنی جاری بزرگم رو که منو تا الان هبچ وقت دعوت نکرده دعوت کنم)منم دعوت کردم کوکوسبزی با نون باگت سرخ شده  و مرغ و زرشک پلو و سالادانار و سوپ جو گذاشتم 

و بعد اون هم اونا منو دعوت نکردن هنوز😅 

انقدر دل خوشی ازشدن نداریم که حتی جاری بزرگم اولین بار بود اومد خونم بعد اینهمه سال یه جعبه شیرینی آورد با شوهرم شیرینی رو دست نزدیم فردا صبحش بردیم بهشت زهرا خیرات کردیم برای پدر و مادر همسرم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

آخه برام عجیبه بعضیا اصلا نمیخونن من چی میگم همش منو متهم به بی اخلاقی میکنن و می‌خوان فقط منم مقصر ...

واسع همینه هیچوقت تاپیک نمیزنم 

ببین ۹۰ درصد آدمایی که تو این سایتن ، تو دنیای واقعی اگر ببینیشون حتی جواب سلامشون رو نمیدی 

بخاطر حرفاشون شبتو خراب نکن 

جاریتم بی ادب بود 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
2810