2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 159554 بازدید | 1495 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیااین چیزارونمی دونن

اینا همونایین ک فقط میرن مهمونی ولی کسی رو دعوت نمیکنن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
2805
درسته من خیلی با حرفتون موافقم و مخالف این طرح بودم

شما گفتین ازشون کوچیکترین بعد از اونا ازدواج کردین؟؟یعنی ازدواج کردین دعوتتون نکرده خونه؟چون گفتین دستپختش نخورده بودین

دوست عزیز ایشون میدونه اگه الان دعوت نکنه باید ی ماه دیگه دوماه دیگه دعوت کنه انگار رو گردنش ولی این ...

چرا صورت خوشی نداره؟؟؟ ما هم از خیلی قبل از  خانواده شوهر همین برنامه رو داریم و خیلی هم خوش میگذره .۷ تا خواهر برادر هستن که دوتاشون همون اول گفتن ما نمی خوایم تو این برنامه باشیم و کسی هم اجبارشون نکرد...ماهی یه بار به ترتیب خونه همدیگه میریم.اینجوری خیالمون راحته که هیچ وقت مهمون سرزده هم برات نمیاد.نهایت سالی دو بار باید مهمونی بدی اونم با برنامه ریزی قبلی ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اوه چرا مادر شوهرت انقدر بهش احترام میذاره

قصه اش طولانیه مادرشوهر هرچی داشت فروخت داد ب اون پسرش و اون پسر سرمایه دار شد قراربود هوای مادرش رو داشته باشه ک تقریبا نداشت یعنی در حد کم داشت و مادر محتاج اونا بود تا براش برنج و اینا بخرن خلاصه ک خیلی جلوشون خم و راست میشد البته باقی بچه ها بیشتر براش خرید میکردن جلوی اون دولا راست میشد بلکم براش خونه ی از دست رفته اش رک بخره

ک نخرید اینقدر سر همه کلاه گذاشت ک خیلی خیلی پولدار شد

و نفر آخری ک گوشش رو برید براش خیلی گرون تموم شد چون طرف بیخیالش نشد و اومد بردش و کشتش مادرشوهر هم ۳ ماه بعد مرد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
وقتی یکی اسمش در بیاد دیگه سری بعدی اسمشو نمیذارن که الان دو خانواده موندن فقط این سری که قرعه کشی ش ...

استارتر جان شما حق داشتی تعجب کنی  ! والا من حتی از حرف کاربرای اینجا هم تعجب میکنم که میگن رچه رسمیه و فلان و بهمان! اگه قرار باشه واسه سالی دک بار مهمونی دادن اینجوری به هم بریزیم و به خودمون سخت بگیریم دیگه چیزی از رفت و آمدا نمیمونه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

ما هم هر ماه داریم چند ساله که برگذار کردیم چند ماهی وقفه افتاده ولی سفره رو پهن کردیم،حالا من منتظرم که بشه نوبت مادرشوهرم،چون نوبت ایشون بوده هنوز اعلام آمادگی نکردن میریم و الحمدالله خوش میگذره خدارو شکر،اوایل غذا برنجی بود امسال گفتیم بچه‌ها یا استامبولی بذارید یا ماکارونی و موافقت شد

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
2810