2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 165986 بازدید | 1534 پست
خوب عزیزم تو دو سال مگه قراره چند بار بری خونشون .خودت چند بار خانواده برادر شوهرت را دعوت کردی...

من دوبار تا حالا توی این دو سال شام دعوت کردم 

یک بار دوره 

یک بار هم چون خونمون راست و ریست شده بود شام دعوت شون کردم 

بحث گله نیست ها ، ولی حتی منو پاگشا نکرد برادر شوهرم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میرید خونه بقیه غذا میخورید 

ی مزه دیگه میده یا چرا میرید برای غذا خوردن

اگر هدف دور هم بودن و خوش گذروندنه 

بعد از شام برید به صرف میوه شیرینی چای و تنقلات 

اینجوری نه خانم خونه خسته میشه از پذیرایی نه فشار مالی میاد به کسی 

میوه و تنقلات و تخمه و ژله و هندونه و از این صحبتها 

کلن بشه ۳تومن 

اگه کسی سه ماه پشت هم به اسمش دراد چی

وقتی یکی اسمش در بیاد دیگه سری بعدی اسمشو نمیذارن که 

الان دو خانواده موندن فقط این سری که قرعه کشی شد بین این دو نفر یکی اسمش در اومد

2805
من گفتم اصلا قرار بر همین غذا های ساده بوده و من از الویه دادن اصلا تعجب نکردم اولا از الویه که سرده ...

عزیزم بشقاب واسه الویه لازم نیست خب حتما گفته ساندویچ درست میکنن 

منم جاریم الویه درست کرده بود واسه شام تولد ، هرچند من خودم فقط غذای گرم دوست دارم واسه مهمونی ولی جاریم فقط خود ظرف سالاد رو گذاشته بود رو میز با سبد نون و نوشابه و لیوان و خیلی تعجب کردم خیلیم پولدارن عجیب بود من خودم هرگز واسه شام مهمونی الویه نمی‌ذارم اونم واسه تولد خانوادگی که بقیه زحمت میکشن کادو میارن ،  اونم اینقد میز خالی باشه جاریت تازه سنگ تموم گذاشته سوپم گذاشته کنارش😂😂

من دوبار تا حالا توی این دو سال شام دعوت کردم یک بار دوره یک بار هم چون خونمون راست و ریست شده بود ش ...

منم جاریم ۶ساله ازدواج کرده خانواده شوهرمو دوبار دعوت کرده ماها کلن آدرس خونشو یادمون رفته من کلن چندسالی یبار میبینمشون نمیان و برن اونقدرم عزیزن که حد نداره مادر شوهرم و بقیه خیلی هواشونو دارن خیلیم دوسشون دارن من خیییلی دعوتشون میکردم دیدم اینجوری دوسدارن منم سالی یبار مهمونی میدم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
چقد توقعتون بالاس میگین خواهرشوهراتونم که کوکو ماکارونی دادن ،حالا چون جاریتون وضعش خوبه باید بیشتر ...

مهم همین روی باز میزبان بوده.خودش گفت غذا مهم نبوده فقط ترکیب سوپ و الویه براش سوال بود.اینکه بعد شام بشینه سرشو بکنه تو گوشی خواهرشوهرا و ایشون جمع کنن بشورن بزارن سر جاش اسمش روی باز میشه؟جوری رفتار کرده که میگه حس کردم مزاحمیم و زودتر از همه پاشدن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نه عزیزم عجیب غریب نبودی منم مثل شما تعجب کردم از مدل پذیرایی جاریتایشون خیلی دیگه داشته خودمونی رفت ...

چرا سوپ برای هر نفر یک پیاله بود 

ولی الویه باید توی نون جا میکردی در حالی که اصلا اینطوریه که یک ظرف داری بعد از توی دیس دو قاشق مثلا جا میکنی که لقمه یا ساندویچ کنی

من هنوز متقاعد نشدم چرا سوپ و سالاد الویه عجیبه؟!من برا مهمونایی که راحتم باهاشون درست میکنم .

استارتر همش دو ساله ازدواج کرده، حتما خواهر شوهر و مادرشوهر نشستن غیبت که این عروس ده ساله اومده یه شام نداده وگرنه عجیبه بعدشم چیزی که عوض داره گله ندارن خب رفتی مهمونی برات الویه گذاشتن تو هم سری بعدی اومدن سالاد ماکارونی بذار یا کتلت این دیگه ناراحتی نداره

عزیزم بشقاب واسه الویه لازم نیست خب حتما گفته ساندویچ درست میکنن منم جاریم الویه درست کرده بود واسه ...

آخه به نظر من شام تولد با مهمونی خانوادگی که دعوت بگیری خیلی فرق داره🤦🏻‍♀️😂البته اگر مقصر نشم به در توقعی

بعد الویه جاری شما روی میز بوده و عملا سلف سرویس بوده ، ما سفره پهن کرده بودن🫠

من نمیدونم چه اصراریه حتما ناهار یا شام برن یه عده

خودم مهمون دوستم خیلی,

ولی یه عده هستن که نمیرن دیدن کسی،و میگن حتما باید برای یه وعده دعوت کنه تا برم..

این اصلا رفتار شایسته ای نیست،

و همینطور سفره مفصل و رنگارنگ برای مهمان هم باید برچیده بشه،مهم دیدار و تعامله،

درسته باید پذیرایی محترمانه و در شان مهمان باشه ولی توقعات بعضیا بالاست واقعا.

(استارتر این کامنت من به قرار ماهانه شما بی ارتباطه)

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
آخه به نظر من شام تولد با مهمونی خانوادگی که دعوت بگیری خیلی فرق داره🤦🏻‍♀️😂البته اگر مقصر نشم به ...

باشه ، منظورم اینه واقعا کسی الویه رو نمیریزه تو بشقاب با قاشق بخوره دیگه همه ساندویچ میگیرن 

استارتر همش دو ساله ازدواج کرده، حتما خواهر شوهر و مادرشوهر نشستن غیبت که این عروس ده ساله اومده یه ...

اصلا خانواده شوهر من اینطور نیستن و یک بار هم بد نگفتن از عروسشون پیش من

من این قضیه رو از شوهرم شنیدم که گفتن هیچوقت تا حالا خونه برادرش شام یا ناهار نبودن

استارتر قفل کنه بره 

من چند صفحه رو خوندم کلافه شدم از شدت ... بعضی از کاربرا 

قفل کن ارامش اعصابتو بهم نزنن 

یه مسئله رو هزار بار توضیح دادی بازم حرف خودشونو میزنن

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
2810