2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 159492 بازدید | 1495 پست
چشونه بعضی از خانوما همش چس ناله میکنن.اینا دیگه کیه ن تا یه مهمون میاد به تته پته میوفتن.اصلا برفرض ...

حرف شما هم درسته .منم خودم ادم اجتماعی ای هستم ولی با فامیل شوهرم رفت امد نداریم .چون ادمهای دهن بین و بدجنسی هستن .حالا باید دیدگاه جاری اون خانمم در مورد ایشون دید و شنید تا قضاوت کرد .شاید بااینا حال نمیکنه و دلش نمیخاد رفت امد کنه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حالا ما مهمونی می‌دادیم من خودمو چاک چاک میکردم از بس غذاهای مختلف درست می کردم

هر کی میومد می گفت چه خبره

بعد دیدم راست میگن

کمش کردم

ساده تر نهایت به جور غذای مجلسی با کشک بادمجان

سالاد و دسر

حالا برعکس شده فامیلای شوهرم می‌ترکونن

چند مدل غذا و نوشیدنی و سالاد و مالاد

واقعا خوش نمیگذره با تجملات

ساده تر بهتره

حالا نه مثل جاری شما ولی خب ساده خوبه

والا منم دو ماه پیش خانواده همشرمو شام دعوت کردم یه سری پیش دستی قبل شام برا هرکودم گذاشتم حتی برا بچه های دو سه سالشون.

سفره شام برا هر نفر حتی بچه ها سه تا بشقاب گذاشتم. پلو خوری سوپ خوری سالاد خوری. باز بعد شام پیش دستی برای میوه گذاشتم. اونارم جمع کردم یه سری دیگه برا کیک گذاشتم.

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

سوپ والویه هم فکر خوبیه .ازین به بعد قوم شوهرم بی دعوت بیان خونمون .الویه میدم نه کباب 🤣🤣🤣🙏

...
🥺چرا؟

چون اصلا از اول همین مدلی بوده

قبلنا خانواده همسر دعوت میکردم خواهر شوهر و...

الان چند ساله که دور شدیم ازین مراسمات

همش تنهام

یه خواهر داشتم که تو این شهر میرفتم خونش 

اونم رفت شهرستان و خونشو عوض کرد

من موندمو دخترمو این شهر

🥺

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
چ بیشعورین قرعه میندازین برین مهمونی عجبا شاید نداشته باشن شاید سبک زندگیشون این مدلیه 🤦🏻‍♀️😑

خوب کسی نخاد شرکت نمیکنه دیگه چه اشکالی داره؟

نهایت سالی دو بار قرعه میوفته به اسم یکی

❤Che khobe ke daramet
حالا ما مهمونی می‌دادیم من خودمو چاک چاک میکردم از بس غذاهای مختلف درست می کردمهر کی میومد می گفت چه ...

آره اینو قبول دارم

ساده باشه که همیشه دورهمی برقرار باشه

خیلی خوبه

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
چشونه بعضی از خانوما همش چس ناله میکنن.اینا دیگه کیه ن تا یه مهمون میاد به تته پته میوفتن.اصلا برفرض ...

دقیقا قند نذاشته رو‌میز یدونه🙁🙁

ماهی ی بار هم‌حتی نیست چند خانواده هستن تقریبا سالی دو‌بار خونه یکی میوفته

❤Che khobe ke daramet
چند بسته نون باگت آوردن و تازه خانومش پای سفره اعلام کرد هردو غذا رو از بیرون سفارش داده

قرعه انداختن کار جالبی نیست

میزبان باید با رضایت قلبی خودش مهمون دعوت کنه

کار مهمونها هم جالب نبوده

2810