2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 163608 بازدید | 1534 پست

بچه ها من از تجملات خسته شدم خیلی دلم میخواد ی مهمونی ساده ی نوع غذا برگذار کنم ولی  فک میکنم نشه ؟اگر ی نوع بود چه خوب میشد . (من مهمونی خیلی میدم )

بخاطر پولش نمیگم. احساس میکنم بدنم کشش نداره

خیلی ریخت و پاش میشه

جاری منم اینجوری.....متاسفانه خسیس و بدبخت....وضع مالیش هم خوبه یعنی فقط یه چیز میزاره جلوت که یه جوری سر کنه مثلا سیب زمینی آبپز یا املت خیلی کم پیش بیاد که یه برنج بزاره...

جوری که پدرشوهرم فهمید چغدر خسیس و گداست.....اونوقت طفلک مادرشوهرم بخاطر پسرش که شوهر ایشون باشه هر وقت اونا میرن چلو خورشت میزاره....وضع مالی شون از پدرشوهرم اینا خیلی بهتره....چرا بعضی عروسا اینجورین.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بسته نون باگت آوردن و تازه خانومش پای سفره اعلام کرد هردو غذا رو از بیرون سفارش داده

احساس میکنم شرایط مهمونی دادن نداشتند وهمینم دقیقه نودی آماده کردن....سخت نگیر پیش میاد دیگه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
آره باقیشو خوندم معلومه جاریش از ایناست که دعوتی میره به خودش که میرسه دلش نمی‌خواد کسی بیاد خونش ان ...

اره اسی مشخص خودش چقد ب اداب میزبانی اهمیت میده .وگرنه مشکلش غدا نیس چون خودشم غذاش ساده بود

2805
اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

حتما شرایطش رو نداشتن.... این رسم رو دوست نداشتن.... می خواستن بهتون نشون بدن چقدر معذب هستیم... مخصوصاً گفته از بیرون هست... خواسته بگه حتی در حد حاضری هم وقت ندارم.... بعدم من خودم به شخصا خوشم نمیاد کسی برای غذا بیاد خونه ام.... بهترین سفره ها رو همیشه میندازم ولی کسایی که غذا رو سبک سنگین می کنن کارشون خیلی بده همین باعث قطع ارتباطه میشه

بذارین هر کس خودش خواست دعوت بگیره ...قرعه یه جور اجبار کردنه حالا حتی اگه بگی این ماه نه ماه دیگه.... شما سعی کن خونه کسایی بری که با مهمون راحتن... داشتن مرغ میذارن نداشتن ماکارونی هم شما حالت خوبه هم اونا

ما اولین بار بود شام خونشون دعوت بودیم توی این ده سال ازدواجشون هیچ کس توقع پلو نداشت! اصلا قرار بر ...

چطور با کسی که این قدر رفت وامدتون کمه قرعه کشی میزبانی میزارین؟معذور نمیشین؟

من دیدم دونفر ی بشقاب می‌ذارن فقط تو روضه دیدم اونم قند و خرما بذارن. تعداد نفرات بالا باشه ولی مهمو ...

جدی بنده ی خدا میگه اینجور افتضاح ازمون پذیرایی کرده بعد میان میگن وا میوه نداشتین چرا پیش دست میذاشت؟

میگه قند نبود میگن ما چون خانوادگی قند داریم قند نمیذاریم

میگه ده ساله خونه همه اومده خورده این اولین شامی بوده که خونش خوردیم  بابا هرچقدر کدورت هم باشه بالاخره چهار نفر تو این جمع بودن که کدورت نداشتن با تو نمیتونست تدارک بیشتر ببینه؟میگن برا شکم رفتی نمیدونم پای تو بریده بشه بهتره سوپ خیلی هم خوبه همینا سوپ رو غذا نمیدونن 

من خودم یه دوره دارم من مجرد بودم عضوش بودم با مامانم نوبت ما مجردا میشد میومدن خونه مامانمون تا شوهر کردم اولین بار خونه خودم با اینکه دوره مون میوه نداشت من میوه گذاشتم گفتم چون اولین بار بود میومدین خونم بعد بعضیا اینجا به این اسی بنده خدا میگن خوب اگ اون بعد ده سال خونه همه شام و ناهار خوردن برای اولین بار  تهیه تدارک میدید برای بقیه سخت میشد وای  جدی من اصلا اینا رو درک نمیکنم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
۱۰ ساله غذای خونه ی همدیگه رو نخوردن هر کی این رسمو گذاشته تقصیر نداشته والا🫤اینا تااخر دنیاهم مهمو ...

چه قدر خوب 

حالا حتما باید غذا بخورن

خوب بیان شب نشینی 

بیان حرف بزنن چای میوه بخورن

غذا نخورن چی میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
منم تعجب میکنم بعضیا چرا انقدر میترسن کسی خونشون بره من که خیلی مهمون دوست دارم

اره توی همین تاپیک خیلیا نشون دادن از مهمون متنفرن.

ولی مهمون هر مدتی یبار اتفاقا خوبه روحیه ی بچه ها عوض میشه گناه دارن انقد همیشه نگهشون میداریم ته خونه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
آخه پذیرایی چای و ..هم عجیب بود یعنی خونه به اون بزرگی و آشپزخونه به اون تکمیلی در حد بیست نفر بشقاب ...

یا خدا ۲۰ نفر هر ماه میرین خونه یکی 🥲🙃 

تصورشم برام وحشتناکه😬😬😬😬

رسم جالبی نذاشتین به نظرم 

کاری به پذیرایی جاریت ندارم شاید کلا آدمی هست سخت نمیگره نمیشه به این راحتی قضاوتش کرد 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

مهمانی خانواده مادری من اینجوریه که یک روز خاله ام میگه فلانشب شام (تابستان)یا نهار(زمستان) مثلا عدس پلو هر کس سهم خانواده خودش بیاره فلان پارک،تنقلات و چای و... هرکس به میل خودش، حالا هر کس تونست میاد هرکی هم نمیتونست نمیاد اینجوری فشار مالی هم روی دوش کسی نیست حرف و حدیث هم نیست 

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
آخه پذیرایی چای و ..هم عجیب بود یعنی خونه به اون بزرگی و آشپزخونه به اون تکمیلی در حد بیست نفر بشقاب ...

من تعحب میکنم این همه جاهاز میگیرن با هزینه بالای دکور اشپزخونه با زوجین شاغل  واقعا ظرفای ۲۴ نفره ندارن  منی که وضع مالیم متوسط و مهمان زیاد نمیات خونم ولی ظرف پذیرایی اندازه ۱۰۰نفر هم دارم  حالا غذاهاش به کنار ظرفاش چرا دونفر توی یه بشقاب گذاشته زشت نیست ؟؟ میتونست سالاد الویه رو توی دیس با کمی خیار و سبزی تربچه خیار شور تزیین میکرد میگذاشت وسط سفره و هرکدوم  به مقدار خودش میکشید توی بشقاب خودش  ن که اینکه دوسه نفره باهم توی بشقاب بخورن فقط اونایی که ازش دفاع کردن  شما به عمق داستان هم پی ببرید بعد نظر بدین 

حتما شرایطش رو نداشتن.... این رسم رو دوست نداشتن.... می خواستن بهتون نشون بدن چقدر معذب هستیم... مخص ...

چطور وقت لمبوندن وقت داره؟کسی که از مهمونی خوشش نمیاد نره خونه بقیه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
جدی بنده ی خدا میگه اینجور افتضاح ازمون پذیرایی کرده بعد میان میگن وا میوه نداشتین چرا پیش دست میذاش ...

والا منم درک نمیکنم 

آدم مالش بره عابروشم بره 

یا پول و جمع میکنن کجا ببرن 

وسیله هم خریدیم که واسه همچین روزی  نه اینکه بچینیم تو کنسول و کابینت . 

اگر ی کوچولو بیشتر تدارک میدید خیلی خوب بود.  

اره اسی مشخص خودش چقد ب اداب میزبانی اهمیت میده .وگرنه مشکلش غدا نیس چون خودشم غذاش ساده بود

بشقاب چایی و قندشون حداقل براه بود خوب میشد بالاخره مهمونی شامم نداشته باشه چایی و شیرینیش باید باشه با تخمه یا مخلفات دیگه با اینا بیشتر خوش میگذره مهمونا هم گرم تر میشن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810