2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1442 پست
اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خوبه دیگه پس با این کامنتی که گزاشتی فهمیدم همه چی عادیه 

فقط بشقاب کم گزاشته بده

All is one 

من نمیدونم چرا یه سری ادما میگن خب ادم حوصله نداره وقت نداره مشکل داره

بابا سالی یکی دوبار یه مهمون که این حرفارو نداره چقدر بعضی ها بی منطقن 

اون وقت چندسال دیگه میگن وای تنها شدیم هیچ کس نیس

یه مهمونی هم سخته اخه ؟

به جای اون الویه و سوپ ، مرغ یا کباب سفارش میداد خیلی بهتر بود

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

حالا یه جور تعریف کردی فکر کردم دیگه شما چه جور پذیرایی شاهانه میکنید

تو خودت که شونه خالی کردی کلا میتونستی بگی یه روز دیگه بیایین اگه موقعیت نداشتی چه جوری رفتی سر قرعه نشستی ؟ چون مهمونی رفتن رو فقط دوست داری

یا چه جور اون کسی که قرعه به نامش افتاد موقعیت داشتی بری خونش

اونا هم که کوکو و ماکارونی گذاشتن

باز بنده خدا براتون تدارک دیده حسابی😂

عزیزم شاید مالی اون موقع اوکی نبوده 

منم هفته پیش مادرشوهرم رفته بود مسافرت مجبورم بودم پدر شوهر و خواهر شوهرم حداقل یه وعده دعوت کنم .بخدا داخل کارتم حدود ۲۰۰ تومن داشتم مجبور شدم شام کوکو درست کنم با سالاد و خیارشور و گوجه و دلستر و سس کچاپ تهیه کنم با دو نوع میوه و تخمه 

خدا خیرش بده خواهرشوهرمم کیک درست کرده بود آورده بود . اصلا هم ناراحت نشدند خیلی هم تعریف کردند تا آخرش هم خوردند ولی واقعا شرایطم اجازه نمی‌داد بهتر پذیرایی کنم ولی بارها هم شده بهترین غذا و پذیرایی هم داشتم . 

بشقابش و.. به کنار ، ولی برای شام و میوه شاید دستشون خالی بوده

من ب شخصه ببینم شرایطشو ندارم توی مهمونی کسیم شرکت نمیکنم ی سال رفته خورده دیگ زشت نبود واسه ی شب اینکارا والا از ما قشر ظعیف تر تو جامعه نیست با حقوق۱۵تا۱۸ هم اینجور مهموم داری نمیکنم

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
خوبه دیگه پس با این کامنتی که گزاشتی فهمیدم همه چی عادیه فقط بشقاب کم گزاشته بده

والا یه جور تعجب کرد من ولله فکر کردم الان دیگه چه غداهایی خودشون درست میکنن والا الویه از غذاهای اینا کلا پرخرج تره به تنهایی😂

اینرسمو دیگه انجام ندین خیلی بده تو این گرونی چه کاریه اخه خیلی مسخرست://

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

مهمونی که زوری نمیشه هیلی خوب برخورد کردن

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

بذار یکم مثبت بگم شاید‌واقعا سرویس پذیرایی اش شیش نفرع یا دوازده نفره بوده من خودم دیدم جاهایی ...بعدم خب شما میگی خونه خواهرشوهرا کوکو ماکارونی بوده پس سوپ الویه بدنبوده چون قرار ب غذای حاضری بوده اتفاقا میدونی همین آدم ها بهترین کارو میکنن چون اگ بخوایم همیشه تو مهمونیا مرغ مسما بدیمو ودم تشکیلات مهمونی دادن زیاد میشه ورفت آمد ها کمتر توروخدا میرید جایی سعی کنیذ از کنار هم بودن لذت ببرید بابا قدیما همه خونه هم جمع میشدن ی دیس دمپخت میذاشتن وسط وچندتا نون همه میخوردن دورهم شاد بودن دقت نمیکردن کی توخونش چی داره چی نداره بخاطر همینا بود ک قدیما دورهمیا بیشتر بود صفا صمیمیت بیشتر بود

عزیزم شاید مالی اون موقع اوکی نبوده منم هفته پیش مادرشوهرم رفته بود مسافرت مجبورم بودم پدر شوهر و خو ...

والا آدم باید درک کنه اینجا چون طرف خیلی پولداره اونم از ظاهر قضاوت میکنن شاید اصلا اونحور که نشون میده نیست نیگن باید پذیرای خیلی خوبی ازما بشه و بریزوبپاش زیاد باشه

من دویه وقتایی سه چهارتا میارم، با اینکه مجردمهمیشه پشت سرم میگن، بریم خونه فلانی چای هاش زیاد و تاز ...

حتما شهرتون سرده و چای میچسبه

قم دعوت بودیم با اینکه تو پذیرایی کردنشون سنگ تموم گذاشته بودند ولی مرتب چایی می اوردند‌ برام سوال بود ما یکبار چایی میاریم

2810