2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1452 پست
دوست عزیز کی گفته اداب پذیرایی اونطور هست که شما میفرمائید چهارچوب زندگی هرکس مختص اون شخص ، اصلا چی ...

درسته قبول دارم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

درسته حق با شماست توقع اینکه یک بشقاب میزبان برای مهمون بذاره زیادیه درسته ممنونم ممنونم از وقت و نظ ...

اخه وقتی میگین میوه نیورده برای پوست ی شکلات کلی ظرف بیاره؟😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا ۱۳ ۱۴ سال قبل وقتی ما خواهرا و برادرا خیلی باهم جور بودیم و واقعا کنار هم لذت میبردیم هر دوهفته خونه یکیمون جمع میشدیم تا می تا وقتی برادر کوچیکه ازدواج نکرده بود وقتی عقد کردن بازم به رسم همیشگی میرفتیم و میومدیم این تازه عروسم همراه ما میومد 

یبار بهش کفتیم انشالله شمام بری خونه خودت خونه شمام میایم بدون رودروایستی گفت خیر من برم خونم این دور همیا رو جمع میکنم 

خدا شاهده همین کارم کرد نه کسی و خونش دعوت کرد نه اجازه داد کسی خونش بره 

فکر کنم ۱۲ سالی هست ازدواج کرده سر جمع به تعداد انگشتای دستم خونش و ندیدم هرچند الان نه خودش و میبینم نه شوهرش و

2805
اولین بار بود خونشون دعوت بودیم حتی مادر شوهرم توی این ده سال خونشون به صرف شام یا ناهار دعوت نشدن

خب پس اینکارو‌کردن ک نشون بدن ما تمایلی به رابطه با شما نداریم 

یه جورابی میخوان دوری دوستی کنن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اخه وقتی میگین میوه نیورده برای پوست ی شکلات کلی ظرف بیاره؟😐

خدایا من حس میکنم کلا یک قاره دیگه زندگی میکنم

به نظرتون پوست شکلات رو بخوریم؟! یا بذاریم توی کیف و جیبمون؟!

نمی‌دونم واقعا شاید من کلا زندگیم اشتباه بوده تا الان و نرمال یک چیز دیگس

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

تقریبا ۱۳ ۱۴ سال قبل وقتی ما خواهرا و برادرا خیلی باهم جور بودیم و واقعا کنار هم لذت میبردیم هر دوهف ...

دآره تو آرامش و آسایش بدور از هر حاشیه زندگیشو میکنه خوشبحالش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سوپ پیش غذاس نباید ی غذای دیگه ای میشد کنارش. زرشک پلویی قرمه سبزی و قیمه ای ؟ما سرما میخوریم سوپ می ...

پیش غذا بوده میگه یه ربع بعد یالاد الویه آورده.

اتفاقا سوپ فقط برا سرماخوردگی نیست کنار غذای اصلی به عنوان پیش غذا  با کلاسه.البته نه هر سوپی.

سوپ جو مخصوصا اگه با شیر درست بشه خیلی مجلسیه.

.
ما کلا شیش خانواده ایم تقریبا و اسم هرکس در بیاد دیگه اسمش رو نمیذارن توی لیست از اول سال برگذار میش ...

چی بگم شاید روشون نشده بگن نمیخوایم به هر حال اگه میخواستن تو این همه سالی که ازدواج کرده بودن خودشون دعوت میکردن.

منوی غذا هم خوب بود ولی برای دعوت اول شاید خیلی مناسب نباشه و اون قسمت که گفتین برای هر چند نفر یه بشقاب گذاشتن یکم عجیب بود.

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

پیش غذا بوده میگه یه ربع بعد یالاد الویه آورده.اتفاقا سوپ فقط برا سرماخوردگی نیست کنار غذای اصلی به ...

عرض کردم. پیش غذاس. کنارش ی غذای دیگه باشه خودم برای مهمونی هام می‌ذارم حتمن سالاد الویه هم نباید کنارش ی غذای دیگه باشه ؟؟

خدایا من حس میکنم کلا یک قاره دیگه زندگی میکنمبه نظرتون پوست شکلات رو بخوریم؟! یا بذاریم توی کیف و ج ...

اینکه بشقاب نیاورده زشت بوده اینو باهات موافقم .باید پوستش رو مینداختید رو فرش😁😁😁

.
2810